Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Vicepresedintele ANCOM: Strategia Nationala pentru 5G, in consultare publica pana la sfarsitul lui octombrie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 27 Sep. 2018
Tags: ancom, strategia nationala 5g, smart transformation

Este foarte probabil ca pana la finalul lunii octombrie sa intre in dezbatere Strategia Nationala pentru 5G, iar pana la sfarsitul acestui an, documentul ar putea sa fie adoptat in Guvern, a anuntat, joi, in cadrul Forumului "Smart Transformation", vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Eduard Lovin.

"De ce o Strategie Nationala pentru 5G? Pentru ca este nevoie de o planificare strategica pentru viitor. 5G nu va insemna un impact doar pentru aceasta industrie, ci pentru toate domeniile economice si pentru toate aspectele de zi cu zi, de la utilitati publice, transporturi, sanatate, educatie, agricultura etc. Realizarea acestei strategii va fi si o dovada de seriozitate a administratiei romanesti si o predictibilitate pentru a incuraja investitiile in mod direct in telecom si in domeniile impactate indirect. Noi previzionam ca undeva la finalul lunii viitoare vom putea iesi spre o consultare publica cu un document de Strategie Nationala pe 5G si ulterior, in a doua parte a lunii noiembrie, sa incheiem dezbaterea publica si sa preluam observatii si propuneri. Pana la finalul anului, speram sa finalizam Strategia prin adoptare in Guvern, cu ajutorul colegilor nostri de la Ministerul Comunicatiilor", a declarat vicepresedintele ANCOM.
 
Acesta a mai adaugat ca desi Romania lucreaza pentru "Smart Transformation", mai sunt inca multi pasi de parcurs pana la implementarea unei strategii de o asemenea amploare.
 
"Romania isi doreste acea smart transformation, dar mai sunt multi pasi de facut. Telecomul reprezinta pentru economie si pentru societatea moderna cam ceea ce reprezinta sistemul nervos pentru organismul uman. Piata comunicatiilor a tinut in permanenta pasul cu cele mai avansate tari din intreaga lume. Pe piata din Romania vedem un cumul de factori, o combinatie ideala intre inovatie, preturi mici, o calitate foarte buna a serviciilor si o profitabilitate pentru operatori, furnizori de retele si servicii. Si din punct de vedere al reglementarii, ANCOM participa activ in Grupul de lucru pentru smart city initiat de Ministerul Comunicatiilor si coordoneaza tehnic acea Strategie pentru 5G", a amintit vicepresedintele Eduard Lovin.

Joi se desfasoara cea de-a treia editie a Forumului National “Smart Transformation”, eveniment organizat la Bucuresti care a reunit reprezentanti guvernamentali si ai companiilor din domeniul IT si energetic.
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Vicepresedintele ANCOM: Strategia Nationala pentru 5G, in consultare publica pana la sfarsitul lui octombrie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016