Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce se completeaza in rubrica Deductibila datorata anterior din Declaratia 100

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Mai. 2021 Exclusiv
Tags: declaratia 100, completarea declaratiei 100

Ce completam in rubrica Deductibila/Datorata anterior din Declaratia 100?

Raspunsul consulantului fiscal Olga Crevelescu: 
 

Conform pct. 3.2 din Instructiunile de completare a formularului 100 (Ordinul 587/2016 actualizat), tabelul de la pct. II Impozite, taxe si alte obligatii care nu se platesc in contul unic din anexa nr. 1 la ordin se completeaza pentru declararea obligatiilor de plata prevazute la pozitiile 11, 25-27, 29-51, 57-63, 65-71 si 74-77 din Nomenclatorul obligatiilor de plata la bugetul de stat, prevazut in anexa nr. 3 la ordin.
 
Randul 2 "Suma deductibila/datorata anterior" - se inscrie suma reprezentand suma deductibila sau suma datorata anterior potrivit legii.
Contribuabilii care datoreaza accize pentru alcool, combustibili, tutun, completeaza rubrica respectiva conform pct. 3.2.2 din Instructiunile de completare a formularului 100.
Contribuabilii care datoreaza Taxa anuala de autorizare a jocurilor de noroc, completeaza rubrica respectiva conform pct. 3.2.3 din Instructiunile de completare a formularului 100.
Contribuabilii care datoreaza Contributie trimestriala pentru medicamente, completeaza rubrica respectiva conform pct. 3.2.5 din Instructiunile de completare a formularului 100.
 


Raspuns oferit de specialistii Portal Codul Fiscal. Afla AICI cum poti beneficia si tu de consultanta specializata marca Rentrop&Straton.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce se completeaza in rubrica Deductibila datorata anterior din Declaratia 100":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016