Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Declaratii fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice de transmitere la distanta (Ordinul 2326/2017)

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Stancu Alina la 12 Iul. 2022
Declaratii fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice de transmitere la distanta (Ordinul 2326/2017)
Tags: ordinul 2326/2017, declaratii fiscale, mijloace electronice de transmitere

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Galati reaminteste contribuabililor care sunt declaratiile fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice de transmitere la distanta, conform Ordinului 2326/2017.

Urmatoarele declaratii fiscale se transmit obligatoriu electronic:


a) 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat"

b) 101 "Declaratie privind impozitul pe profit"

c) 120 "Decont privind accizele"

d) 205 "Declaratie informativa privind impozitul retinut la sursa, veniturile din jocuri de noroc si castigurile/pierderile din investitii, pe beneficiari de venit"

e) 207 "Declaratie informativa privind impozitul retinut la sursa/veniturile scutite, pe beneficiari de venit nerezidenti"

f) 208 "Declaratie informativa privind impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal"

g) 300 "Decont de taxa pe valoarea adaugata"

h) 301 "Decont special de taxa pe valoarea adaugata"

i) 307"Declaratie privind sumele rezultate din ajustarea/corectia ajustarilor/regularizarea taxei pe valoarea adaugata"

j) 311 "Declaratie privind taxa pe valoarea adaugata colectata datorata de catre persoanele impozabile al caror cod de inregistrare in scopuri de taxa pe valoarea adaugata a fost anulat conform art. 316 alin. (11) lit. a) -e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 227/2015 privind
Codul fiscal"

k) 390 VIES "Declaratie recapitulativa privind livrarile/achizitiile/prestarile intracomunitare"

l) 394 "Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA"

m) 710 "Declaratie rectificativa" 

Temei legal : Ordinul nr. 2326/2017 privind declaratiile fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice sau prin sisteme electronice detransmitere la distanta

Pentru evitarea unor inconveniente legate de nedepunerea in termen a declaratiilor fiscale, institutia roaga contribuabilii sa depuna declaratiile fiscale electronic, prin intermediul internetului.

Pentru a considera depusa o declaratie fiscala, contribuabilii trebuie sa detina o recipisa fara erori de validare.

Pentru descarcarea declaratiilor fiscale, accesati de pe site –ul ANAF, Sectiunea Servicii online-Descarcare declaratii electronice sau link-ul :https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/decl_electronice. 


Sursa: ANAF
Stancu Alina de Stancu Alina
Alina Stancu scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2018 si are experienta in domeniul fiscal de peste 10 ani! In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna monografii contabile, aplicarea corecta a TVA, declaratii fiscale si va tine la curent cu ultimele noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Declaratii fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice de transmitere la distanta (Ordinul 2326/2017)":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016