Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cum pot accesa persoanele fizice si juridice serviciul de programari online la ANAF

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Stancu Alina la 06 Mai. 2022
Cum pot accesa persoanele fizice si juridice serviciul de programari online la ANAF
Tags: servicii electronice, programare online la anaf, persoane fizice si juridice

In virtutea rolului activ al organului fiscal, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Galati reaminteste contribuabililor faptul ca la nivelul ANAF este operational pentru contribuabilii persoane fizice si juridice serviciul de programari online.

Serviciul vine in intampinarea contribuabililor, acestia avand posibilitatea de a se programa online inainte de a se deplasa la sediile unitatilor fiscale.

Contribuabilii care se programeaza online la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Galati sunt primiti de structura care este responsabila cu solutionarea solicitarii intr-un spatiu dedicat situat la parterul institutiei, la ora aleasa de acestia.

Contribuabilii care se programeaza online sunt primiti de personal de specialitate din cadrul urmatoarelor structuri: declaratii fiscale persoane fizice, declaratii fiscale persoane juridice, evidenta pe platitor persoane fizice, evidenta pe platitor persoane juridice, avize si autorizatii (case de marcat), executare silita persoane fizice, executare silita persoane juridice, cazier fiscal, adeverinte de venit, asistenta contribuabili, evitarea dublei impuneri.

Accesarea serviciului Programari online in vederea realizarii unei programari de catre persoanele care nu sunt inregistrate in Spatiul Privat Virtual (SPV) se realizeaza din meniul Programari online din cadrul sectiunii Servicii online de pe portalul ANAF.

Accesarea serviciului Programari online se poate realiza si prin intermediul Spatiului Privat Virtual, de catre contribuabilii inregistrati.

Pentru inregistrarea in Spatiul Privat Virtual se completeaza online un formular, intr-o pagina web securizata, disponibil pe site-ul ANAF in sectiunea Spatiul Privat Virtual/Inregistrare in Spatiul Privat Virtual. Persoanele fizice se inregistreaza in SPV cu ajutorul unui utilizator si a unei parole iar persoanele juridice in baza unui certificat digital calificat.


Sursa: ANAF
Stancu Alina de Stancu Alina
Alina Stancu scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2018 si are experienta in domeniul fiscal de peste 10 ani! In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna monografii contabile, aplicarea corecta a TVA, declaratii fiscale si va tine la curent cu ultimele noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cum pot accesa persoanele fizice si juridice serviciul de programari online la ANAF":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016