Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Formulare necesare obtinerii subventiei conform OUG 220/2020 - incadrare in munca in anul 2021-

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Ian. 2021 Exclusiv
Tags: incadrare in munca, documente necesare incadrarii in munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a publicat, pe site-ul oficial, formularele necesare in format PDF-inteligent pentru obtinerea subventiei conform OUG 220/2020 -incadrare in munca in perioada 1 ianuarie-1 septembrie 2021.

Regasiti atasate formularele in format PDF-inteligent pentru depunerea documentatiei necesare obtinerii subventiei conform Art. I din OUG 220/2020 -  incadrare in munca in perioada 1 ianuarie - 1 septembrie 2021, pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, persoane in varsta de peste 50 de ani ale caror raporturi de munca au incetat din motive neimputabile lor, in perioada starii de urgenta sau de alerta, persoane cu varsta cuprinsa intre 16 si 29 de ani inregistrate ca someri in evidenta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, precum si cetateni romani, incadrati in aceleasi categorii de varsta, carora in anul 2020 le-au incetat raporturile de munca cu angajatorii straini de pe teritoriul altor state, din motive neimputabile lor, prin concediere.

Descarca 
 
Procedura de acordare de catre Agentiile pentru Ocuparea Fortei de Munca judetene precum si a municipiului Bucuresti, din bugetul asigurarilor pentru somaj, a sumelor prevazute de art. I alin. (1) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 220/2020 privind aplicarea unor masuri de protectie sociala dupa 1 ianuarie 2021, in contextul raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2, precum si pentru modificarea unor acte normative, aprobata prin Ordinul nr. 2/06.01.2021 al Presedintelui Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Descarca
 
Documentele se vor transmite electronic la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca din raza careia angajatorul are sediul social. Adresele de e-mail sunt disponibile AICI .
 
Pentru o buna functionalitate a formularelor PDF va rugam sa nu utilizati browserul pentru deschidere ci sa le descarcati si sa folositi aplicatii dedicate (ex: ultima versiune Adobe Reader).


Sursa: ANOFM
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Formulare necesare obtinerii subventiei conform OUG 220/2020 - incadrare in munca in anul 2021-":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016