Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

37 de solutii verificate, la probleme in functionarea ca intreprindere individuala!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Nov. 2013 Exclusiv
Tags: intreprinderea individuala, studii de caz intreprindere individuala, solutii intreprindere individuala

Intreprinderea individuala este cea mai simpla forma de desfasurare a activitatii economice. Intreprinderea individuala este reglementata prin OUG nr. 44/2008, prezinta numeroase asemanari cu PFA si detine numeroase avantaje fata de SRL!

Evident, in ultimii ani, numarul intreprinderilor individuale a crescut si tot crescut. Trendul este puternic ascendent si cei mai cautati contabili sunt cei care pot ajuta la functionarea cu succes a intreprinderilor individuale.

Insa, cu toate ca prezinta numeroase avantaje, intreprinderea individuala ridica si cateva semne de intrebare si exista situatii deosebit de problematice.

In premiera, contabilii Rentrop&Straton au colectat 37 cele mai importante studii de caz in cadrul ghidului practic "Intreprinderea individuala. Tratament fiscal-contabil."

In mod clar, la capitolul teorie stam extrem de bine. Practica ne omoara. Acum nu se va mai intampla asa ceva. Va dam sansa sa obtineti rezultate garantate!

Gata cu orele pierdute pe internet, in cautarea de solutii de care nu poti fi niciodata 100% sigur. Gata cu zecile de solutii pentru problema de care te lovesti in mod repetat. Gata cu sanctiunile si teama de amenzi!

Solutia este una singura si reprezinta cea mai buna investitie pentru contabilii responsabili cu activitatea intreprinderilor individuale: "Intreprinderea individuala. Tratament fiscal-contabil." >>>




Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "37 de solutii verificate, la probleme in functionarea ca intreprindere individuala!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016