Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

70% dintre romani au bani doar pentru o luna daca raman fara loc de munca

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 11 Nov. 2009
Tags: munca

Aproximativ 70% dintre romani nu ar putea trai mai mult de o luna cu banii pusi deoparte daca isi pierd locul de munca si doar 15% dispun de economii care sa le asigure intretinerea pentru o perioada ...

Aproximativ 70% dintre romani nu ar putea trai mai mult de o luna cu banii pusi deoparte daca isi pierd locul de munca si doar 15% dispun de economii care sa le asigure intretinerea pentru o perioada de sase luni pana la un an, potrivit unui sondaj realizat de site-ul de recrutare Myjob.

Sondajul arata ca 40% dintre romani au bani pentru mai putin de o luna, iar 29,35% dintre participantii au afirmat ca s-ar putea intretine 30 de zile din suma economisita.

Alti 15,87% dintre respondenti au spus ca isi pot acoperi cheltuielile de intretinere pentru o perioada de pana la trei luni, in timp ce 7,45% au economii pentru sase luni.

Doar 7,24% dintre participantii la sondaj au afirmat ca au bani pentru o perioada de pana la un an daca isi pierd jobul in aceasta perioada.

Sondajul a fost realizat online, la nivel national, in intervalul 19 octombrie-9 noiembrie, pe un esantion reprezentativ de 5.178 de respondenti. Cei mai multi dintre respondenti (28%) au fost din Bucuresti.
SURSA: Mediafax

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "70% dintre romani au bani doar pentru o luna daca raman fara loc de munca":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016