Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Premierul Emil Boc i-a avertizat pe reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii ca vor fi obligati sa returneze Uniunii Europene fondurile alocate daca proiectele cu finantare comunitara nu sunt ...
Premierul Emil Boc i-a avertizat pe reprezentantii intreprinderilor mici si mijlocii ca vor fi obligati sa returneze Uniunii Europene fondurile alocate daca proiectele cu finantare comunitara nu sunt derulate transparent si legal si ca acele contracte care nu se incadreaza in grafic vor fi reziliate
"Banii europeni sunt ca banii publici si trebuie utilizati cu maxima transparenta si respectarea conditiilor de legalitate. Din nefericire, in trecut, proiecte UE au fost anulate, iar banii au fost restituiti, deoarece nu au fost utilizati legal si transparent", a spus Boc, prezent, vineri, la ceremonia de semnare de catre reprezentantii Ministerului Economiei a unor contracte de finantare pentru IMM.
El a cerut investitorilor sa fie atenti in cheltuirea banilor europeni, astfel incat Romania sa nu fie pusa din nou in situatia de a returna aceste fonduri, si sa respecte graficul de derulare a proiectelor, "ca intr-o cursa contra cronometru", pentru a evita rezilierea contractelor.
Premierul a apreciat ca fondurile europene sunt "calea cea mai sigura si rapida" de iesire din recesiune si a aratat ca inca este nemultumit de ritmul de absorbtie a acestor resurse.
Segul Guvernului a amintit ca, anul viitor, vor fi relocate fonduri intre diverse axe ale programelor europene si orientate catre domenii in care nivelul de utilizare este mai ridicat si a asigurat ca la rectificarea bugetara, programata pentru 18 august, vor fi alocati bani si pentru capitalizarea Fondului National de Garantare a Creditelor IMM.

Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR 2025

Examen Consultant Fiscal 2025

Portal Institutii Publice - acces 12 luni consultanta in scris si telefonica 30 intrebari
Sursa
Mediafax 06/08/2010

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Split TVA. Care sunt principalele banci care ofera conturi de TVA?Ce crede presedintele CE despre masurile de combatere a fraudei fiscaleComert cu amanuntul si alte domenii. Ce tendinte economice se remarca pana in aprilie 2014?CE: Plata facturilor si mai multe investitii: pozitia PE privind bugetul UE pentru 2015Cum arata cele patru noi proiecte pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlociiUltimele articole
Declaratia Unica 2025. Doua schimbari majore, adoptate de Guvern!Noi masuri fiscale, adoptate de Guvern! D212 inteligenta, norme impozit micro si pe profit, sprijinirea IMM-urilorGuvernul a aprobat rectificarea bugetului de stat pe 2024. Care sunt cei 4 piloni principaliSprijin financiar pentru firme, de pana la 450 milioane de euro. Pana cand se depun cererileDecont precompletat e-TVA. Patronii IMM-urilor din Romania cer amanarea e-TVA
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"