Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Dai clic si platesti factura

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 04 Ian. 2011
Tags: facturi online, facturi

Anul 2011 se anunta unul revolutionar: romanii isi vor putea plati facturile online! Dupa titrata introducere a filmelor 3D de catre studiourile de la Hollywood, urmeaza aprobarea de catre Guvernul ...

Anul 2011 se anunta unul revolutionar: romanii isi vor putea plati facturile online! Dupa titrata introducere a filmelor 3D de catre studiourile de la Hollywood, urmeaza aprobarea de catre Guvernul Romaniei a legii care sa permita economisirea tonelor de hartie si eliminarea cozilor la ghisee.

Cu un ochi radem si cu altul plangem. Cam asa s-ar descrie reactiile romanilor: marile companii saluta ideea, insa cei neinitiati in tainele internetului sunt rezervati.

Sistemul este menit sa reduca consumul de hartie, abonatii primind pe mail facturile de la curent, gaze ori telefon, plata facandu-se tot online. Cei care emit facturile electronice vor trebui sa respecte anumite masuri de siguranta.

Exista un mare minus, si anume acela ca abonatii au nevoie de acces la internet. Insa, conform unui sondaj CURS efectuat in perioada 8-16 aprilie 2009 la comanda Tehnopol.ro, 42% din romanii peste 18 ani folosesc internetul iar la nivel general procentul este ridicat considerabil de segmentul utilizatorilor 12-18 ani. Dupa ce trecem si de acest hop, vom plati in format electronic si chitantele sau bonurile fiscale primite de la supermarketuri.

Lege va intra in dezbatere imediat ce parlamentarii se vor intoarce la munca.

Autor: Alina Negrutiu
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Dai clic si platesti factura":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016