Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Este oficial! Zilele de 24 si 31 decembrie vor fi ZILE LIBERE

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 14 Dec. 2018
Tags: zile libere, libere de sarbatori, zile libere pentru bugetari

Daca pana acum era doar un proiect, joi, 13 decembrie, Ministerul Muncii a dat vestea cea buna pentru angajatii din sistemul public: in mod oficial, zilele de 24 si 31 decembrie vor fi zile libere, astfel incat acestea sa faca legatura intre zilele de sarbatori legale si weekend

“Guvernul a stabilit ca zilele de 24 si 31 decembrie 2018 sa fie zile libere pentru salariatii din sectorul public, pentru a face legatura intre zilele de week-end si zilele libere de Craciun si de Anul Nou”.

Asadar, bugetarii vor avea parte de 2 minivacante in perioada sarbatorilor de iarna. Prima este cea de Craciun, cand Guvernul a decis sa adauge si ziua de 24 la liberele salariatilor, astfel incat week-endul de 22-23 decembrie se prelungeste cu 24, 25 si 26 decembrie. Joi si vineri (27 si 28 decembrie) oamenii revin la posturi, doar pentru ca de pe 29 (sambata) povestea sa se repete cu un “weekend” de cinci zile, respectiv 29 decembrie – 02 ianuarie 2019 (miercuri) - in perioada Anului Nou.

“Zilele libere vor fi recuperate prin prelungirea corespunzatoare a programului normal de lucru pana la data de 31 ianuarie 2019, potrivit planificarilor stabilite. Facilitatea nu se acorda in cazul locurilor de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta din cauza caracterului procesului de productie sau specificului activitatii”, se mai arata in comunicatul remis de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale (MMJS).

De asemenea, pentru functionarea justitiei ca serviciu public, aceste dispozitii nu se aplica magistratilor sau altor categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in zilele de 24 si 31 decembrie 2018 si nici participantilor in aceste procese, mai precizeaza Ministerul.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Este oficial! Zilele de 24 si 31 decembrie vor fi ZILE LIBERE":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016