Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

NOU! Consultanta CONTABILA: 125 de specialisti sunt de garda in 2021!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Ian. 2021 Exclusiv
Tags: consultanta contabila, portal contabilitate

Legislatia fiscal-contabila genereaza mii de probleme si anul acesta! De ce? Pentru ca este o legislatie greoaie, plina de capcane mai ales ca acum s-au produs o serie de modificari fiscal, precum: OUG nr. 226/2020, Legea nr. 238/2020, OUG nr. 220/2020 (aplicarea masurilor de sprijin financiar pentru angajati si angajatori), OUG nr. 224/2020 (sprijin in domeniul HORECA), noi plafoane fiscale si termene limita in 2021 etc.

Asadar, nevoia de consultanta fiscal-contabila este obligatorie. Venim in ajutorul dvs. cu mai mult decat consultanta, va oferim un adevarat aliat pe care va puteti baza in 2021: PortalContabilitate.ro.
 
 
 
PortalContabilitate.ro este locul unde 125 de specialisti se ocupa cu profesionalism de orice intrebare a dvs. si va ofera rapid raspunsul.
 
In plus, raspunsul e posibil sa fie postat deja, pentru ca in baza de date a portalului se afla in acest moment peste 82.000 de intrebari pe probleme de fiscalitate-contabilitate cu raspunsurile aferente.
 
O simpla cautare dupa cuvantul-cheie dorit si puteti descoperi aici exact intrebarea dvs., formulata deja de un alt utilizator. Cu exact raspunsul pe care il cautati. Indiferent ce problema fiscala sau contabila aveti PortalContabiltate.ro va ofera solutia!
 
Adio, stres, incertitudine, timp irosit, bani aruncati pe fereastra!
 
Intrebarile dvs. fiscal-contabile isi gasesc imediat rezolvarea. PortalContabilitate.ro acopera 9 domenii esentiale si 72 de subdomenii:
 
* Contabilitate * TVA  * Taxe si impozite * Impozit pe venit * Impozit pe profit * Impozit pe salarii * Monografii contabile * PFA * ONG.
 
 
Pe scurt, ce aveti inclus in abonamentul la PortalContabilitate.ro:
 
-Acces GRATUIT la o baza de data cu peste 82.000 de intrebari si raspunsuri din domenii precum: contabilitate, fiscalitate, impozit pe profit, impozit pe salarii, TVA. 

-Consultanta personalizata in scris, direct pe adresa de mail! Pe toata durata abonamentui dvs. puteti adresa 30 intrebari iar 125 de experti sunt la dispozitia dvs. 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an!
 
-Consultanta telefonica specializata. In fiecare marti, in intervalul orar 17:00-19:00, dl. Gabriel Jinga va raspunde telefonic la orice speta fiscal-contabila cu care va confruntati!
 
-Newsletter ALERTA PortalContabilitate.ro - de luni pana vineri beneficiati de studii de caz, stiri, monografii contabile foarte utile in activitatea dvs. fiscal-contabila.
 
-Calendarul fiscal 2021 - aveti la dispozitie lista cu declaratiile si formularele de intocmit in luna respectiva.
 
-Serviciul ALERTER PortalContabilitate.ro - aduce direct pe ecranul computerului dvs. noutati de ultima ora din domeniul fiscalitatii si contabilitatii.
 
-Stiri si noutati legislative fiscal-contabile
 
 
NOUTATE IN PORTAL*: Sectiunea Specialistii LIVE cu Adrian Benta!

 
Legislatia fiscal-contabila explicata in detaliu, cu exceptiile de la regula si atentionari de aplicare a ultimelor modificari legislative.
 
Centralizam sugestiile dvs. pe care le vom aborda in cadrul sesiunilor Live.
 
 
In concluzie, va invitam alaturi de comunitatea PortalContabilitate si va garantam ca in anul 2021 veti avea doar de castigat. PortalContabilitate.ro va oferta o informare specializata exemplara si o consultanta profesionista. Pentru ca da, tinem cont si de confortul dvs. in accesarea informatiei!
 
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "NOU! Consultanta CONTABILA: 125 de specialisti sunt de garda in 2021!":
Rating:

Nota: 3 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016