Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

PNL si PSD vor vota impotriva OUG privind majorarea TVA si finantele locale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Aug. 2010
Tags: majorare cota tva

PNL si PSD au decis, luni, dupa o intalnire la nivel de secretari generali, ca senatorii celor doua partide sa voteze impotriva ordonantelor de urgenta prin care se majoreaza TVA si se modifica legea ...


PNL si PSD au decis, luni, dupa o intalnire la nivel de secretari generali, ca senatorii celor doua partide sa voteze impotriva ordonantelor de urgenta prin care se majoreaza TVA si se modifica legea finantelor publice locale.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, au anuntat ca senatorii celor doua partide vor vota, in sesiunea extraordinara, impotriva Ordonantelor de Urgenta 63 si 85.

Cele doua acte emise de Guvern se refera la modificarea Codului Fiscal, prin majorarea TVA de la 19 la 24%, respectiv la modificarea Legii finantelor publice locale. "Am convenit impreuna (cu PNL -n.r.) sa votam impreuna impotriva majorarii TVA si impotriva Ordonantei care modifica legea finantelor publice locale, care transforma primarii din opozitie in oameni fara putere", a explicat Dragnea, dupa ce Fenechiu a anuntat decizia.

Secretarul general al PSD a mai precizat ca social-democratii si liberalii se vor consulta in ce priveste amendamentele care vor fi depuse la Senat la OUG privind descentralizarea unitatilor spitalicesti, pentru a-si sustine reciproc propunerile de modificare a actului emis de Guvern.

Dragnea a mai anuntat ca a covenit cu omologul liberal, Radu Stroe, "inventarierea" stadiului colaborarii dintre PSD si PNL in teritoriu.

"Parerea mea este ca trebuie sa ajungem in teritoriu la constituirea de majoritati solide, stabile, si sa avem o colaborare politica serioasa in fiecare judet. E bine sa avem o radiografie a ceea ce se intampla in tara si micile neintelegeri locale sa incercam sa le rezolvam", a precizat el.

Liviu Dragnea, Adrian Nastase, Constantin Nita si Valeriu Zgonea de la PSD s-au intalnit, luni dupa-amiaza, cu liberalii Radu Stroe, Relu Fenechiu si Victor Paul Dobre, pentru a discuta, in principal, o pozitie comuna asupra proiectelor de lege aflate pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Senatului.

Potrivit declaratiilor lui Dragnea si Fenechiu, cele doua parti nu au discutat despre motiunea de cenzura.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "PNL si PSD vor vota impotriva OUG privind majorarea TVA si finantele locale":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016