Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Taxe si impozite MINIME! Solutiile sunt disponibile pe un stick de memorie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 25 Ian. 2021 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, consilier fiscalitate practica, solutii fiscal-contabile

Fiecare banut conteaza, cu atat mai mult in vreme de pandemie. Este important sa cunoasteti toate portitele legislative care va dau dreptul sa platiti statului cat mai putin.

Atentie! Vorbim despre portite legislative care exploateaza in interesul contribuabilului prevederile actelor normative din domeniul fiscal, fara nici cea mai mica legatura cu evaziunea fiscala si care, in consecinta, sunt acceptate fara obiectii de inspectorii ANAF!

Gasiti toate informatiile de care aveti nevoie in Consilier Fiscalitatea Practica, click AICI >>
 
Am adunat 950 de pagini de fisclitate explicata, comentata si usor de pus in practica, toate informatiile sunt disponibile pe stick de memorie USB. 
 
Va intereseaza un anumit subiect de fiscalitate? Gasiti rapid solutia sau informatia cautata!

Aveti la dispozitie un cuprins vast, cu index alfabetic, cuvinte-cheie si pagini de sumar pentru fiecare capitol, asfel incat e usor sa identificati rapid toate paginile unde exista referiri la subiectul dorit.
 
Informatiile sunt ordonate logic si urmaresc parcurgerea tuturor aspectelor care influenteaza rezultatele activitatii dvs., de la stabilirea problemei, clarificarea regimului juridic si indicarea temeiului legal pana la comentarii si exemple, interpretari sensibile, termene de plata, sanctiuni.
 
 
Lucrarea contine intreaga legislatie privind taxele si impozitele, comentata si explicata de specialisti, iar asta se concretizeaza in urmatoarele beneficii:
 
1. Castigati timp pretios. Nu mai trebuie sa cititi pe Internet o multime de interpretari nesigure sau sa "traduceti" texte greoaie de lege. Nu mai trebuie sa depuneti rectificative.
 
2. Solutiile pe care le aplicati pentru reducerea la minimum a taxelor si impozitelor sunt sigure. Contribuiti astfel la bunul mers al firmei si sunteti apreciat de superiori.
 
3. Castigati experienta, va extindeti aria de competente, stiti cum sa rezolvati probleme noi cu care nu v-ati mai intalnit pana acum (datorita studiilor de caz existente in lucrare, dar si din newsletterul „TAX Alert”).
 
4. Aveti certitudinea ca indiferent de cat de noua si complicata ar putea fi situatia cu care va confruntati, obtineti rapid o rezolvare legala si profesionista;
 
5. Evitati amenzi usturatoare din cauza aplicarii unei legislatii depasite.
 
 
Un beneficiu foarte important oferit de Consilier Fiscalitatea Practica este consultanta gratuita personalizata!
 
Daca simtiti nevoia sa luati legatura direct cu un specialist, sa ii expuneti problema dvs. si sa aflati solutia detaliata pentru problema dvs., aveti posibilitatea sa faceti acest lucru prin intermediul serviciului de consultanta – in scris, prin e-mail, sau telefonic. 
 
Intelegeti astfel rapid si corect reglementarile fiscale,  identificati toate posibilitatile legale de economisire la plata taxelor si impozitelor, aveti la dispozitie "portite" si trucuri valabile, brese legislative si moduri legale de a actiona pentru a profita la maxim de oportunitatile existente.
 
Cine va ofera Consultanta?
 
Echipa de specialisti care asigura serviciul de consultanta este compusa din nume cu greutate din Ministerul Finantelor Publice si consultanti fiscali cu experienta:
Ionut Jinga – Consultant fiscal, Specialist in proceduri fiscale
Experienta: 12 ani in Finante Publice (Sef administratie) si 10 ani in mediul privat (domeniul financiar contabil)
 
Amelia Dumitras – Consultant fiscal
Experienta: de peste 20 ani asistenta si consultanta in cazul inspectiilor fiscale, specializare TVA
 
Dani Cucu - Consultant fiscal si expert contabil
Experienta: peste 15 ani consilier superior in Ministerul Finantelor pe probleme de impozitare a persoanelor fizice si peste 25 ani de experienta acumulata in domeniul fiscal (salarizare si contributii sociale)
 
 
Justinian Cucu – Jurist si consultant fiscal, Specialist in procedura fiscala
Experienta: peste 20 ani in Ministerul Finantelor (specializat in mecanisme procedurale parcurse de organele de control, redactarea corecta a clauzelor contractuale si explicarea procedurilor de contestare a masurilor dispuse de inspectia fiscala)
 
Irina Dumitrescu - expert contabil, membru CECCAR Bucuresti
Experienta: peste 7 ani in domeniul contabilitatii de gestiune si financiara (companie multinationala), peste 15 ani consultant Rentrop&Straton si autor/coautor multiple lucrari de specialitate: Cartea Verde a Fiscalitatii, Promotii si Politici de Discount, Totul despre fondul de mediu, Noul regim fiscal al cheltuielilor cu autovehiculele etc.
 
 
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Taxe si impozite MINIME! Solutiile sunt disponibile pe un stick de memorie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016