Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Bogdan-Nicolae Stan a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in urma deciziei prim-ministrului, publicata in Monitorul Oficial nr 0039, din 13 ianuarie 2017.
Bogdan-Nicolae Stan a avut atributii de coordonare a activitatilor de combatere a evaziunii si fraudei fiscale, in funcţii precum cea de Director general/Director general adjunct, in cadrul Activitatii de inspectie fiscala de la DGRFP Ilfov (2012 - 2013) si respectiv Directia de Administrare a Marilor Contribuabili (in perioada 2013 - 2014). Recent, a ocupat funcţia de director general adjunct CNAS - Directia Generala Monitorizare, Control si Antifrauda (2014 ianuarie 2017).
Bogdan-Nicolae Stan este licentiat in stiinte economice, specializarea Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucuresti, precum si in stiinte juridice, la Universitatea Ecologica Bucuresti.
De asemenea, detine un Master in Management public, urmat la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Cartea verde a Contabilitatii varianta online

Portal Codul fiscal - acces 12 luni consultanta in scris si telefonica 30 intrebari

Totul despre documentele de contabilitate primara Solutii de organizare a gestiunilor
Mai multe informatii despre parcursul profesional puteti obtine accesand site-ul www.anaf.ro/Despre ANAF/Conducere/Demnitari.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Inspectii fiscale si sume stabilite suplimentar de inspectorii ANAF in august 2022Exercitarea dreptului de deducere ulterior inregistrariiStudiu de caz: Obligatii privind inscrierea in jurnalele de cumparari. Evidenta si raportarea fiscalaCota redusa pentru livrarea de carti, manuale, ziare si revisteRambursarea TVA de recuperat cu INSPECTIE FISCALA ulterioara. Cum se face compensarea TVA de recuperat cu alte datorii fiscale?Ultimele articole
Erori la inregistrarea facturilor. Rectificare D390 si D300Firme care NU au depasit plafonul TVA. Cum pot iesi prin optiune de la TVAControale ANAF: 1,96 milioane lei sume stabilite suplimentar in luna decembrie 2024Procedura de modificare, din oficiu, a vectorului fiscal cu privire la TVA, schimbata prin Ordinul 7032/2024ANAF: 2,74 milioane lei sume stabilite suplimentar, in urma inspectiilor din luna octombrie 2024
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"