Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Bogdan-Nicolae Stan a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in urma deciziei prim-ministrului, publicata in Monitorul Oficial nr 0039, din 13 ianuarie 2017.
Bogdan-Nicolae Stan a avut atributii de coordonare a activitatilor de combatere a evaziunii si fraudei fiscale, in funcţii precum cea de Director general/Director general adjunct, in cadrul Activitatii de inspectie fiscala de la DGRFP Ilfov (2012 - 2013) si respectiv Directia de Administrare a Marilor Contribuabili (in perioada 2013 - 2014). Recent, a ocupat funcţia de director general adjunct CNAS - Directia Generala Monitorizare, Control si Antifrauda (2014 ianuarie 2017).
Bogdan-Nicolae Stan este licentiat in stiinte economice, specializarea Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucuresti, precum si in stiinte juridice, la Universitatea Ecologica Bucuresti.
De asemenea, detine un Master in Management public, urmat la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Ghidul practic al contabilitatii Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete

Autoturisme pe firma Regim fiscal-contabil

Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor
Mai multe informatii despre parcursul profesional puteti obtine accesand site-ul www.anaf.ro/Despre ANAF/Conducere/Demnitari.
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Ce obligatii declarative are o societate care isi suspenda temporar activitatea?Certificarea declaratiei privind nedeductibilitatea TVA aferenta cheltuielilor cuprinse in cererea de rambursareControale ANAF la persoanele fizice in luna martie 2023. Ce rezultate au inregistrat inspectoriiCertificarea declaratiei privind nedeductibilitatea TVAVanzare teren catre persoana juridica afiliata. Deducem diferit TVA-ul?Ultimele articole
Erori la inregistrarea facturilor. Rectificare D390 si D300Firme care NU au depasit plafonul TVA. Cum pot iesi prin optiune de la TVAControale ANAF: 1,96 milioane lei sume stabilite suplimentar in luna decembrie 2024Procedura de modificare, din oficiu, a vectorului fiscal cu privire la TVA, schimbata prin Ordinul 7032/2024ANAF: 2,74 milioane lei sume stabilite suplimentar, in urma inspectiilor din luna octombrie 2024
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"TVA exigibil si neexigibil. Corelatii intre decontul de TVA si balanta. Cum procedam"