Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Bogdan-Nicolae Stan a fost numit in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in urma deciziei prim-ministrului, publicata in Monitorul Oficial nr 0039, din 13 ianuarie 2017.
Bogdan-Nicolae Stan a avut atributii de coordonare a activitatilor de combatere a evaziunii si fraudei fiscale, in funcţii precum cea de Director general/Director general adjunct, in cadrul Activitatii de inspectie fiscala de la DGRFP Ilfov (2012 - 2013) si respectiv Directia de Administrare a Marilor Contribuabili (in perioada 2013 - 2014). Recent, a ocupat funcţia de director general adjunct CNAS - Directia Generala Monitorizare, Control si Antifrauda (2014 ianuarie 2017).
Bogdan-Nicolae Stan este licentiat in stiinte economice, specializarea Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucuresti, precum si in stiinte juridice, la Universitatea Ecologica Bucuresti.
De asemenea, detine un Master in Management public, urmat la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Mai multe informatii despre parcursul profesional puteti obtine accesand site-ul www.anaf.ro/Despre ANAF/Conducere/Demnitari.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Votati articolul "Cine este noul presedinte al ANAF?":
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Articole similare
Studiu de caz: Anularea dreptului de deducere pentru achizitii intracomunitare de servicii. Inchiriere de personalIn vigoare din noiembrie 2012: OG nr. 16 modifica ordinea de stingere a datoriilorStudiu de caz: Drepturile de autor si deducerea retroactiva a TVAPlata garantiei este purtatoare de TVAUltimele articole
Studiu de caz: Corectarea facturilor dupa inspectia fiscalaDocumente necesare scutirii de TVA pentru livrari intracomunitare in 2021Declaratia 394 in 2021. Contraventii si sanctiuni. Cine NU are obligatia depunerii formularului?Nou! In anul 2021 nu se datoreaza impozit specific pentru o perioada de 90 de zile, calculate incepand cu data de 1 ianuarie (OUG 226/2020)INSPECTIE FISCALA la o societate platitoare de impozit pe profit. Distribuire dividende
Mai multe articole despre inspectie fiscala

Atentie contabili!
Modificari importante privind TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special
"MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate"