Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Impozitele ar putea fi micsorate in Germania chiar in anul electoral

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Mihaela Pascu la 30 Aug. 2011 Exclusiv
Tags: impozite germania, angela merkel, reducere tva

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat recent ca cetatenii germani vor plati impozite mai mici incepand cu 1 ianuarie 2013. Mai exact, cu ocazia unei conferinte de presa, cancelarul a facut referiri la scaderile de impozite care vor fi efectuate din anul 2013, amintind insa ca aceste reduceri vor fi moderate.


Asa cum se arata in declaratiile facute, decizia va fi luata in momentul in care vor putea fi analizate estimarile fiscale pentru perioada urmatoare: "La toamna, vom avea previziunile fiscale si, cand le vom cunoaste, vom decide inainte de sfarsitul anului, scaderi de impozite moderate pentru veniturile reduse si moderate".

Inca din luna iulie a acestui an, coalitia guvernamentala conservator-liberala a stabilit scaderi de impozite care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2013. Chiar daca nu s-a precizat cu exactitate care va fi rata de reducere a acestor impozite, o astfel de masura este una destul de importanta mai ales ca va fi aplicata in 2013, an in care vor avea loc alegeri. In plus, ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, si-a mentinut refuzul in ceea ce priveste o astfel de reglementare.

In tara noastra inca nu poate fi vorba despre o reducere a TVA-ului ca urmare a faptului ca anul 2012 este an electoral, iar aplicarea unei astfel de masuri ar fi considerata inclusiv de catre Comisia Europeana o strategie populista.
Autor: Mihaela Pascu

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Impozitele ar putea fi micsorate in Germania chiar in anul electoral":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016