Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Anul acesta au fost introduse schimbari radicale in Codul de Procedura Fiscala. Pentru a evita orice posibile greseli legate de taxe si impozite, aveti nevoie de o imagine de ansamblu asupra fiscalitatii din Romania, dar si de explicatii detaliate, adaptate noilor prevederi.
Lucrarea Consilier Noul Cod de Procedura fiscala 2016 va asigura accesul rapid la toate informatiile legislative, datorita sistemului ingenios de separare a capitolelor (inregistrarea fiscala, stabilirea creantelor fiscale, controlul fiscal, etc.).In plus, nu veti rata nicio modificare a prevederilor Codului de Procedura Fiscala, datorita actualizarii permanente a continutului acestei lucrari (...mai multe detalii AICI>>>)
Protejati-va impotriva abuzurilor cu ajutorul celui mai practic ghid privind modificarile legislative din 2016. CD-ul Proceduri fiscale obligatorii privind controlul antifrauda si inspectia fiscala va indica modul in care trebuie abordate si rezolvate cele mai mari dificultati legate de taxe si impozite. Aflati toate informatiile in legatura cu:
- Procedurile prealabile inspectiei fiscale
- Inspectia fiscala
- Regulile speciale privind verificarea persoanelor fizice
- Consecintele controlului fiscal
- Obiectivele speciale urmarite in cadrul controlului antifrauda si a inspectiei fiscale
- Verificarile incrucisate si eliminarea dublei impuneri
- Contestarea masurilor dispuse de organele de control
- Punerea in executare a sanctiunilor si a celorlalte masuri
Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor
Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024
Balanta de verificare de la A la Z Analize corelatii studii de caz
Acest ghid conceput de experti va ofera explicatii si recomandari de ultima ora, precum si toate detaliile despre:
- competenta generala a organului fiscal
- dreptul organului fiscal de a solicita prezenta contribuabilului la sediul sau
- obligatia institutiilor de credit de a furniza informatii
- forta probanta a documentelor justificative si evidentelor contabile
- selectarea contribuabililor pentru inspectia fiscala
- reguli privind controlul operativ si inopinat
Descoperiti mai multe informatii despre Consilier Codul de Procedura Fiscala 2016>>>
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Top subiecte pe care orice contabil trebuie sa le cunoasca in 2016Valentin Lazea, economistul-sef al BNR, explica ce avem de facut pentru a trece la euroCare sunt contributiile obligatorii datorate de PFA si SPRL incepand cu 1 ianuarie 2016?Regimul accizelor in cazul plusurilor/minusurilor la inventar de produse accizabileRecapitularea modificarilor aduse de Legea 187/2015. Care sunt prevederile de care trebuie sa tinem cont?Ultimele articole
Conditii de intocmire a dosarului preturilor de transfer. Raporturi de afiliere intre persoane fizice si juridiceTaxare inversa pentru vanzare teren si constructie catre o persoana juridica platitoare de TVAObligatiile persoanelor fizice privind CASS datorate pentru veniturile din dividendeTVA la incasare. Prescrierea creantelor in cazul falimentuluiConditii privind intocmirea dosarului preturilor de transfer. Ce trebuie sa stitiAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"