Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF deruleaza un program de conformare voluntara in domeniul serviciilor de infrumusetare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 11 Apr. 2024
ANAF deruleaza un program de conformare voluntara in domeniul serviciilor de infrumusetare
Tags: conformare voluntara, conformare voluntara anaf, venituri persoane fizice

ANAF deruleaza un program de conformare voluntara in domeniul serviciilor de infrumusetare, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala deruleaza, la nivel national, incepand cu luna martie a.c., un program de conformare referitor la veniturile realizate de persoanele fizice care presteaza activitati de infrumusetare/intretinere corporala, continuand astfel initiativa, demarata in 2022, de a sprijini contribuabilii din acest domeniu in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale ce le revin (inregistrare, declarare, plata).

Programul de conformare isi propune sa creasca gradul de informare a contribuabililor care realizeaza sau care vor realiza venituri din activitati de infrumusetare si intretinere corporala. O informare adecvata va conduce la cresterea nivelului de constientizare a obligatiilor fiscale ce deriva din obtinerea unor astfel de venituri si va reduce riscul penalizarilor/amenzilor in cazul unor controale sau inspectii fiscale. 

Grupurile tinta ale acestui program de conformare sunt, pe de-o parte, persoane fizice care obtin venituri din acest gen de activitati (PFA, II, IF, persoane care au absolvit cursurile unor scoli de profil, alte persoane fizice identificate din surse deschise) si, pe de alta parte, angajatori care activeaza in domeniu, furnizori de formare profesionala etc. 

Ca si in anii trecuti, ANAF va publica materiale informative privind impozitarea veniturilor realizate de persoanele fizice din prestarea de servicii in industria de infrumusetare si va organiza seminarii web cu tema ”Completarea si depunerea Declaratiei Unice (Formular 212)”.



Sursa: ANAF

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF deruleaza un program de conformare voluntara in domeniul serviciilor de infrumusetare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016