Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Christine Lagarde, membru al executivului francez, este cel mai bun ministru de Finante din Uniunea Europeana in 2009, an in care statele comunitare au fost afectate de cea mai grava criza de dupa Al ...
Christine Lagarde, membru al executivului francez, este cel mai bun ministru de Finante din Uniunea Europeana in 2009, an in care statele comunitare au fost afectate de cea mai grava criza de dupa Al Doilea Razboi Mondial, potrivit unui clasament intocmit de cotidianul britanic Financial Times (FT).
Specialistii din sectorul financiar consultati de FT la intocmirea topului, aflat la a patra editie, au apreciat in mod deosebit initiativele ministrului francez in privinta reglementarii internationale si a viitorului bancilor dupa incheierea crizei.
Totodata, economia franceza a fost printre cele mai rezistente la criza din lumea industrializata, un rol esential apartinand masurilor fiscale rapide ale guvernului de la Paris, noteaza cotidianul.
Pozitia a doua a fost ocupata de ministrul german de Finante, Peer Steinbrück, iar locul trei de Didier Reynders, membru in executivul belgian. Clasamentul include reprezentanti ai 19 state membre ale UE.
Cele mai mici opt economii ale Uniunii Europene, intre care si Romania, nu au fost incluse in clasament.
Dintre cele 12 state care au aderat la blocul comunitar incepand din 2004, sunt prezente in top doar Polonia (locul 9), Cehia (15), Slovacia (16) si Ungaria (19).
Operare SAGA Exemple practice si recomandari
Totul despre documentele de contabilitate primara Solutii de organizare a gestiunilor
Ce NU vrea ANAF sa stii Piruete LEGALE in aspecte fiscale
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Pentru departajarea ministrilor, FT a consultat analisti de la UniCredit, SEB, Allianz, Deutsche Bank, Goldman Sachs, ING si Consiliul de Analiza Economica din Paris, in privinta a trei criterii: aptitudini politice, performante economice si credibilitate pe pietele financiare.
SURSA: Mediafax
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Raportarile contabile la 30 iunie 2022 urmeaza a fi depuse pana cel mai tarziu la data de 16 august 2022Cum facem inregistrarile contabile pentru TVA-ul recuperat din UE?A fost publicata Procedura de actualizare a Clasificarii ocupatiilor din RomaniaAchizitii intracomunitare de bunuri cu reducere comerciala la livrare. Cum facem ajustarea de TVA?Proiect: Sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2023 se va aplica persoanelor care au o cifra de afaceri neta mai mare de 1.000.000 euroUltimele articole
Calendar ANAF: Declaratii fiscale scadente in 25 noiembrie 2024Legea privind salariul minim european a fost promulgata! Ce impact va avea pentru RomaniaMicrointreprindere in 2024. Cum poate iesi prin optiune de la plata TVAE-Transport: Cum se declara valoarea totala a bunurilor pentru obtinerea codului UITDeclaratia Unica 2025. Doua schimbari majore, adoptate de Guvern!Articole similare
Servicii accesorii transportului. Cand sunt operatiunile scutite cu drept de deducere?Fiscul schimba conditiile de declarare a inactivitatii fiscaleOG nr. 3 din 2013: Sinteza modificarilor privind imprumuturileTratament fiscal PFA, pe baza normei de venit. Obligatii declarative pe 2019Declaratia 112 trimestrial. Cand se trece la depunerea lunara a formularului?Ultimele articole
Bolos: Bonificatia de 3% acordata celor bun-platnici ar putea fi permanentaCe OBLIGATII au persoanele care utilizeaza sistemul E-TVA, implementat din 1 august 2024Declaratia Unica 2025. Doua schimbari majore, adoptate de Guvern!E-Transport 2024: Guvernul a aprobat modificarea OUG 41/2022 privind sanctiunile aplicate in sistemNoi masuri fiscale, adoptate de Guvern! D212 inteligenta, norme impozit micro si pe profit, sprijinirea IMM-urilorAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"