Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
de Infotva.ro
de Infotva.ro la 18 Nov. 2009Christine Lagarde, membru al executivului francez, este cel mai bun ministru de Finante din Uniunea Europeana in 2009, an in care statele comunitare au fost afectate de cea mai grava criza de dupa Al ...
Christine Lagarde, membru al executivului francez, este cel mai bun ministru de Finante din Uniunea Europeana in 2009, an in care statele comunitare au fost afectate de cea mai grava criza de dupa Al Doilea Razboi Mondial, potrivit unui clasament intocmit de cotidianul britanic Financial Times (FT).
Specialistii din sectorul financiar consultati de FT la intocmirea topului, aflat la a patra editie, au apreciat in mod deosebit initiativele ministrului francez in privinta reglementarii internationale si a viitorului bancilor dupa incheierea crizei.
Totodata, economia franceza a fost printre cele mai rezistente la criza din lumea industrializata, un rol esential apartinand masurilor fiscale rapide ale guvernului de la Paris, noteaza cotidianul.
Pozitia a doua a fost ocupata de ministrul german de Finante, Peer Steinbrck, iar locul trei de Didier Reynders, membru in executivul belgian. Clasamentul include reprezentanti ai 19 state membre ale UE.
Cele mai mici opt economii ale Uniunii Europene, intre care si Romania, nu au fost incluse in clasament.
Dintre cele 12 state care au aderat la blocul comunitar incepand din 2004, sunt prezente in top doar Polonia (locul 9), Cehia (15), Slovacia (16) si Ungaria (19).
Pentru departajarea ministrilor, FT a consultat analisti de la UniCredit, SEB, Allianz, Deutsche Bank, Goldman Sachs, ING si Consiliul de Analiza Economica din Paris, in privinta a trei criterii: aptitudini politice, performante economice si credibilitate pe pietele financiare.
SURSA: Mediafax
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Articole similare
Dare in plata. Diferente activitate recurenta versus ocazionalaPrestari servicii efectuate in strainatate pentru o societate din Romania. Impozit pe nerezidentiTratamentul fiscal aplicabil transferului unui imobilIsarescu vrea lege despre aderarea la euro in 2019Comisia lanseaza o consultare pentru a impulsiona comertul electronic in UEUltimele articole
Studiu de caz: Corectarea facturilor dupa inspectia fiscalaAjustare TVA colectata. MONOGRAFIE contabila si tratament fiscalCompletarea Declaratiei 101 pentru anul 2020. BonificatiiOperatiuni de fuziune intre doua SRL-uri. Aspecte contabileModificari importante in completarea declaratiei statistice Intrastat incepand cu luna de referinta ianuarie 2021Articole similare
Anunt ANAF referitor la justificarea deducerii TVASinteza dispozitiilor privind situatiile financiare anuale incheiate la 31 decembrieNou: modificari ale cotelor defalcate din impozitul pe venitCe regim TVA se aplica pentru persoanele impozabile nestabilite care presteaza servicii electronice persoanelor neimpozabileCe trebuie sa faceti daca MFP nu a putut sa va prelucreze Declaratia 112Ultimele articole
ANAF a publicat Ghidul fiscal al contribuabililor care realizeaza venituri din premii si jocuri de norocAsociatiile de proprietari in 2021. Declararea si plata impozitelor si contributiilor aferente veniturilor din contractele de mandatReguli noi de impozitare a unor venituri din inchirieri, obtinute de persoanele fizice, introduse prin Legea 296/2020ANAF a suplimentat ghiseele din Bucuresti dedicate contribuabililorTermene limita pentru depunerea situatiilor financiare in 2021. In ce caz se depune doar o declaratie pe propria raspundere?
Atentie contabili!
Modificari importante privind TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special
"MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate"