Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Controale ITM: Inspectorii au depistat un numar de 57 de persoane care NU aveau contract de munca

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 23 Nov. 2023
Controale ITM: Inspectorii au depistat un numar de 57 de persoane care NU aveau contract de munca
Tags: controale itm, angajati fara cim

Conform unui comunicat de presa al Inspectoratului Teritorial de Munca Arad, inspectorii ITM au identificat o societate care avea pana la 57 de persoane care nu lucrau cu contract de munca incheiat.

‘’In ultima saptamana din luna octombrie, inspectorii de munca din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Arad au depistat, la o societate, un numar de 57 de persoane fara a avea incheiat un contract individual de munca in forma scrisa cel tarziu in ziua anterioara inceperii activitatii. Aceste persoane au prestat activitati din domeniul transportului alternativ de persoane folosind o aplicatie’’, explica institutia.

Totodata, 10 dintre salariatii acestei societati, cu contract individual de munca cu timp partial, sunt persoane care au depasi durata timpului de munca stabilita in cadrul contractelor individuale de munca.

De asemenea, in ceea ce priveste domeniul securitatii si sanatatii in munca, s-a constatat faptul ca 24 de salariati nu au fost instruiti anterior inceperii activitatii, nefiind efectuat nici instructajul introductiv general si nici instructajul la locul de munca.

Pentru deficientele constatate, societatii i s-au dispus masuri de intrare in legalitate si i s-au aplicat sanctiuni contraventionale in cuantum total de 358.000 lei.


Sursa: ITM
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Controale ITM: Inspectorii au depistat un numar de 57 de persoane care NU aveau contract de munca":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016