Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inspectia Muncii a aplicat, in luna august, amenzi de peste 12 milioane de lei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 18 Sep. 2022
Inspectia Muncii a aplicat, in luna august, amenzi de peste 12 milioane de lei
Tags: amenzi, amenzi inspectia muncii, controale firme

Inspectia Muncii a aplicat, in luna august, amenzi de peste 12 milioane de lei, conform unui comunicat de presa de pe site-ul oficial al institutiei.

Inspectia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de munca, a desfasurat, in perioada 29.07 – 1.09.2022, actiuni de control in urma carora s-au aplicat amenzi in valoare de 12.552.400 lei pentru nerespectarea prevederilor legale in domeniul relatiilor de munca si al securitatii si sanatatii in munca. 

Au fost aplicate 4.562 avertismente si au fost dispuse 11.255 masuri de remediere a neconformitatilor constatate. In luna august, au fost identificate 565 persoane desfasurand munca nedeclarata. 

Dintre acestea, 401 nu aveau intocmit contract individual de munca, 80 nu aveau contract individual de munca transmis in Revisal, 9 persoane prestau activitate având contractul de munca suspendat, iar 75 persoane prestau activitate in afara programului de lucru din contractul part-time. 

Rezultatele detaliate ale actiunilor de control in domeniul relatiilor de munca si al securitatii si sanatatii in munca, desfasurate de inspectorii de munca in perioada 29.07 – 1.09.2022, sunt disponibile pe site-ul Inspectiei Muncii accesand link-ul: 


Sursa: ITM
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Inspectia Muncii a aplicat, in luna august, amenzi de peste 12 milioane de lei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016