Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a lansat platforma Business Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 30 Aug. 2018
Tags: platforma business romania, platforma pentru oameni de afaceri, ministerul pentru mediul de afaceri

Platforma online Business Romania a fost lansata, joi, de Ministerul pentru Mediul de Afaceri si este "locul" unde oamenii de afaceri si societatile din Romania, dar si partenerii acestora din alte state se pot inscrie si pot interactiona, pentru a face schimb de informatii si a crea parteneriate.

Anuntul lansarii a fost facut joi, de Paula Pirvanescu, secretar de stat in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), prezenta la deschiderea International Business Forum, eveniment organizat in perioada 30-31 august, la Palatul Parlamentului.
 
"Cu totii ne-am dorit aceasta platforma, cu totii ne-am dorit o debirocratizare, cu totii ne dorim sa reusim sa ne atingem cifrele visate si sa nu mai depindeti de autoritatile publice", spune reprezentantul Ministerului, invitand oamenii de afaceri sa se inscrie pe platforma si sa-si creeze un profil, pentru a putea interactiona cu celelalte companii si cu autoritatile.
 
Sursa citata a adaugat ca: Platforma Business Romania este o munca de echipa intre noi, reprezentantii statului, si oamenii de afaceri romani. Va rugam sa luati parte la construirea ei, pentru ca aceasta platforma va fi un portal de prezentare a tuturor agentilor economici, a tuturor institutiilor centrale si locale care doresc sa-si promoveze proiectele de tara, locale si regionale. Facem o cartografiere investitionala a intregii Romanii, pe toate planurile".
 
Totodata, secretarul de stat a dat si cateva exemple despre beneficiile pe care le au firmele care se inscriu pe aceasta platforma: "Eu, daca sunt un producator de mobila din Romania si doresc, in primul rand, internationalizarea produselor mele pe pietele externe sau doresc sa gasesc un subcontractor sau un partener de afaceri, intru pe platforma Business Romania si il gasesc. Noi ne dorim ca aceasta platforma sa aiba nu doar acoperire nationala, ci pentru intregul mediu de business. Va fi un match-making intre oameni de afaceri si autoritati".
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministerul pentru Mediul de Afaceri a lansat platforma Business Romania":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016