Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Trezoreria va fi digitalizata pana la finalul anului (surse ANAF)

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 29 Nov. 2019
Tags: trezorerie, digitalizare, antreprenoriat, beneficii

Pana la sfarsitul anului 2019 trezoreria va fi digitalizata, a anuntat, luni - 30 septembrie, vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Daniel Tudor, invitat la conferinta "Ziua antreprenorului roman".

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a organizat luni "Ziua Antreprenorului", la care a fost invitat si vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Daniel Tudor. Acesta a vorbit despre digitalizarea agentiei, dar si despre initiativele legislative care ar veni in intampinarea nevoilor antreprenorilor corecti.

"Digitalizarea agentiei este un subiect principal. Noi am continuat partea de informatizare, am dezvoltat aplicatii si am achizitionat cateva aplicatii care continua programul inceput, deci nu a fost lasat pur si simplu de izbeliste. Partea de digitalizare a trezoreriei este in stadiu foarte avansat", a declarat sursa citata.

La intrebarile privind momentul in care va fi finalizat acest proces, oficialul de la ANAF a precizat ca, desi sunt informatii pe care nu le detine, este convins ca pana la finalul anului se va incheia acest capitol: “Si noi, ANAF, institutie care monitorizeaza colectarea taxelor, avem nevoie de aceasta zona informatizata. Nu vreau sa dau un orizont de timp, dar cred, de fapt sunt convins, ca pana la sfarsitul anului va fi operationala acea poveste cu online-ul pe zona de trezorerie”.
 
Vicepresedintele ANAF a vorbit si despre oportunitatile create pentru sprijinirea antreprenoriatului in Romania.

“In ultima perioada, nu stiu cati dintre dumneavoastra ati observat, au existat initiative legislative care sa sprijine antreprenoriatul. Astazi, din punctul meu de vedere, numai cine nu vrea sa-si plateasca taxele, nu o face. Trebuie sa recunoastem, si in discutiile cu organizatiile profesionale, am ajuns la concluzia ca Romania este un paradis investitional astazi. Avem taxare la nivelul cel mai mic din Uniunea Europeana in mai multe domenii de activitate", a mai spus oficialul ANAF.
 
 
 
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Trezoreria va fi digitalizata pana la finalul anului (surse ANAF)":
Rating:

Nota: 4.32 din 5 din 11 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016