Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Suprematia dolarului sau cum incearca americanii sa scape de datorii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Iul. 2011
Tags: quantitative easing, tiparire dolari, politica monetara

Dupa criza mondiala care a avut incipitul in Statele Unite si care a dus ulterior si la o scumpire a produselor alimentare si a petrolului la nivel global, Rezerva Federala a Statelor Unite (Fed) are ...

Dupa criza mondiala care a avut incipitul in Statele Unite si care a dus ulterior si la o scumpire a produselor alimentare si a petrolului la nivel global, Rezerva Federala a Statelor Unite (Fed) are in pregatire un nou experiment financiar care ar putea zdruncina serios temeliile economice ale tarilor din intreaga lume.

In cadrul unui discurs care a avut loc recent, Ben Bernanke, seful Fed, a declarat ca, in situatia in care evolutia economica va impune asa ceva, ar putea avea loc o noua runda de quantitative easing, fapt care se refera la tiparirea de dolari.

Acesta a mai amintit ca situatia actuala de instabilitate s-ar putea prelungi, astfel incat noi masuri ar putea fi luate de catre Fed. In acest sens, in discursul tinut in fata Congresului, acesta a declarat: "Ramane posibilitatea ca evolutiile economice slabe din ultima vreme sa se dovedeasca mai persistente decat se astepta si riscurile deflationiste sa reapara, ceea ce implica suport aditional din partea politicii monetare. Rezerva Federala ramane pregatita sa raspunda daca evolutiile economice ar indica ca ajustarile politicii monetare ar fi adecvate".
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul " Suprematia dolarului sau cum incearca americanii sa scape de datorii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016