Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Pe scurt, in univerul contabil, balanta contabila reprezinta sinteza activitatii companiei. Fara balanta contabila nu putem sa intocmim situatiile financiare, sa declaram impozitele la stat, sa ne asiguram ca inchiderea exercitiului financiar pe 2013 va fi un real succes.
Asigura-te ca ai incheiat corect exercitiul financiar 2013. Afla urgent cum sa folosesti Balanta de Verificare ca sa ai inregistrari contabile si situatii financiare perfect corecte.In exclusivitate pentru abonatii nostri, expertii in contabilitate si fiscalitate au realizat o lucrare de real ajutor pentru toata lumea. Va prezentam ghidul "Totul despre balanta contabila. Chei de verificare. Sfaturi Practice. Exemple."
Din Cuprinsul CD-ului "Totul despre balanta contabila": Bugete cash flow rentabilitate risc - ghid practic Balanta de verificare de la A la Z Analize corelatii studii de caz SAF-T Ghid de raportare corecta
Verificari matematice obligatorii pe baza balantei
* Debit si credit
* Sintetic si analitic
* Miscari in perioada prezentata
* Calcul rezultat (profit si pierdere) curent si reportat companie
* Verificare rezerva legala obligatorie
* Deprecieri, ajustari versus valori de intrare
* Solduri negative sau contrare functiunii contului
* Exemple si sfaturi practice
Verificare incrucisata cu alte rapoarte
* Registrul Jurnal
* Registrul de Mijloace Fixe
* Lista stocurilor
* Balanta detaliata a soldurilor de parteneri
* Extrasele de banca
* Registrul de casa
* Sfaturi practice, corelatii si exemple
Corelatii privind miscarile din conturi si soldurile acestora si relevanta fata de activitatea companiei
* Exemple detaliate pe clase de conturi
Identificarea unor erori sau a unor omisiuni doar pe baza balantei de verificare
Balanta contabila de la A la Z
* Formatul unei balante contabile (inclusiv exemple)
* Utilitatea balantei contabile
* Utilizatorii informatiei dintr-o balanta contabila
Indicatori semnificativi care se pot calcula pe baza balantei
* Relevanta indicatorilor fata de activitatea companiei
* Exemple concrete de calcul
"Cea mai buna investitie pentru departamentul meu de contabilitate!"
Mult succes si studiu placut!
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Totul despre BALANTA CONTABILA. Chei de verificare, sfaturi practice, exemple7 lucruri esentiale de care sa tii cont atunci cand alcatuiesti BALANTA CONTABILAIn ce caz utilizeaza PFA fisa de operatiuni diverse?Ce trebuie sa stiti despre inchiderea exercitiului financiar la final de 2015Factura emisa pentru prestari servicii catre firma straina. Cum inregistram?Ultimele articole
Cum se scoate din evidenta TVA-ul de rambursatGhid balanta de verificare. Inlatura DEFINITIV 5 probleme care iti dau batai de cap cand lucrezi cu balanta de verificareVanzarile prin consignatie. Ce este consignatia si studii de caz utileTratament fiscal al cheltuielilor cu sponsorizarile efectuate de contribuabilii care aplica sistemul trimestrial de plata a impozitului pe profitCum se face inregistrarea facturii primita cu intarziere sau neinregistrata in contabilitate ca urmare a unei eroriAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"