Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Facebook vrea ca protectia datelor sa fie sigura 100%

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 02 Sep. 2011 Exclusiv
Tags: facebook, hackeri facebook, siguranta datelor, protectia datelor

In urma zvonurilor care ii faceau pe multi utilizatori ai retelei Facebook sa isi stearga conturile de teama ca datele personale nu sunt protejate, compania a demarat un nou sistem prin care incearca sa identifice orice problema care ar putea crea lacune in siguranta datelor personale ale utilizatorilor.

Astfel, compania foloseste atat hackeri, cat si profesionisti in domeniu pentru a descoperi punctele slabe ale sistemului de protectie a datelor, cat si pentru acele posibile greseli care ar impiedica functionarea cat mai eficienta a retelei.

Fiecare dintre cei care descopera o astfel de problema va fi rasplatit de Facebook cu cate 500 de dolari. In functie de cat de serioase sunt problemele descoperite de hackeri sau de specialisti, compania este dispusa sa plateasca mai mult.

Un astfel de caz a fost cel al unui raport intocmit la un nivel profesionist, astfel ca Facebook a platit celui care a depistat problema suma de 5.000 de dolari. In plus, o persoana care a identificat sase probleme in reteaua de socializare a primit 7.000 de dolari.

Reteaua sociala ramane astfel dezgolita in fata hackerilor carora li se ofera astfel cale libera de a accesa sistemul prin mijloace mai putin legale. Foarte multi profesionisti in domeniu au trimis deja rapoarte si au fost platiti de compania care incearca in aceasta perioada sa isi puna la punct toate problemele pe care nu le putea depista intr-un timp cat mai scurt.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul " Facebook vrea ca protectia datelor sa fie sigura 100%":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016