Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Doua societati comerciale platitoare de impozit pe venit au cate un angajat pe firma. Prima societate comerciala are angajatul in concediu de maternitate, iar a doua entitate are angajatul in concediu fara plata. Avand in vedere faptul ca in ambele cazuri, angajatii au contractul de munca suspendat (nu genereaza beneficii economice societatilor) si nu a incetat, care este procentul corect de impozit pe venit aplicat, cel de 1% sau 3%?
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari
SAF-T pentru Contribuabili Mici
Achizitii de servicii din afara Romaniei Regim fiscal-contabil
Raspuns oferit de specialistii Portal Codul Fiscal. Afla AICI cum poti beneficia si tu de consultanta specializata marca Rentrop&Straton.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Vladescu anunta sfarsitul cotei unice, scaderea TVA si impozit progresiv, inclusiv pe toate pensiileFirme cu cod CAEN 5630. Este obligatorie sau optionala trecerea la plata impozitului micro?Tot ce trebuie sa stii despre noile MODIFICARI FISCALECodul fiscal 2008 - Capitolul II. Impozitul si taxa pe cladiri - art. 249-255Impozitul pe profitUltimele articole
Microintreprindere in 2025. Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele la 31 decembrie 2024Persoanele fizice trebuie sa depuna D216 pana pe 30 septembrie 2024Pana pe 21 martie 2024 trebuie depusa D700 pentru trecerea de la impozit micro la impozit pe profitTaxe si impozite 2024. La ce sa te astepti anul acestaImpozit pe profit: Din 1 ianuarie 2024 se aplica trei regimuri speciale pentru afacerile mari, conform Legii 296/2023Articole similare
Revisal in 2023: Este OBLIGATORIE inregistrarea absentelor nemotivate si suspendarea CIM in sistem?Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"