Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Lista datornicilor este online

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 01 Nov. 2011
Tags: datornici, anaf

932 firme mijlocii si mici datornice au fost publicate pe Internet Lista societatilor comerciale care inregistrau obligatii restante fata de bugetele: de stat, asigurarilor sociale de stat, fondului national unic de asigurari sociale de sanatate, asigurarilor de somaj, precum si cuantumul acestor obligatii restante la 30 septembrie 2011 si neachitate pana la data publicarii, in temeiul prevederilor Titlului I - Transparenta informatiilor referitoare la obligatiile bugetare restante din Cartea I - Reglementari generale pentru prevenirea si combaterea coruptiei din Legea nr. 161/2003.

 
Lista poate fi consultata pe websiteul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa www.anaf.ro, sectiunea Servicii online, categoria Obligatii restante catre bugete, din prima pagina.
 
I. La Bugetul general consolidat al statului (BGCS) au fost publicati 932 contribuabili mijlocii si mici care inregistrau la 30 septembrie a.c. restante de 25,28 mil.lei.
 
La Bugetul de stat (BS) au fost publicati 918 contribuabili mijlocii si mici care aveau obligatii restante de 15,69 mil. lei, care se afla in una din urmatoarele situatii:
 
- 903 se afla in procedura de executare silita pentru recuperarea unor creante ale BS de 13,60 mil.lei;
 
- 12 au in derulare inlesniri la plata a unor obligatii restante la BS pentru 1,87 mil.lei;
 
-  3 au solicitat compensarea obligatiilor restante pentru 0,22 mil.lei.
 
Pentru obligatiile fata de Bugetul asigurarilor sociale de stat (BASS) au fost publicati 313 contribuabili mijlocii si mici care inregistrau restante de 7,18 mil.lei, din care:
 
- 298 se afla in procedura de executare silita pentru recuperarea unor creante de 6,39 mil.lei;
 
- 5 au solicitat compensarea obligatiilor restante pentru  0,10 mil.lei;
 
- 10 au in derulare inlesniri la plata a unor obligatii restante la BASS pentru 0,69 mil.lei.
 
Obligatiile la Bugetul Fondului national unic al asigurarilor sociale de sanatate (BFNUASS) sunt de 2,20 mil.lei si provin de la 296 contribuabili mijlocii si mici, astfel:
 
-  282 se afla in procedura de executare silita pentru recuperarea unor creante de 1,94 mil. lei;
 
-  4 au solicitat compensarea obligatiilor restante pentru 0,02 mil.lei;
 
- 10 au in derulare inlesniri la plata a unor obligatii restante la BFNUASS pentru 0,24 mil.lei.
 
Pentru obligatiile fata de Bugetul asigurarilor sociale de somaj (BASÅž) au fost publicati 271 contribuabili mijlocii si mici care inregistreaza obligatii restante de 0,19 mil. lei, in structura:
 
-  257 se afla in procedura de executare silita pentru obligatii restante de 0,16 mil.lei;
 
-  4 au solicitat compensarea obligatiilor restante la BASÅž pentru 0,01 mil.lei;
 
- 10 au in derulare inlesniri la plata a unor obligatii restante la BASÅž pentru 0,02 mil.lei.
 
II. La 30 septembrie a.c., marii contribuabili preluati in administrare de Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti (DGAMC), conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr. 343/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care au fost inregistrate restante, au fost publicati de DGAMC Bucuresti.
 
III. Nu au fost publicati pe websiteul Ministerului Finantelor Publice, conform Ordinului ministrului Finantelor Publice nr. 551/2003: microintreprinderile clasificate conform Legii nr. 346/2004, modificata; contribuabili persoane juridice pentru care a fost declansata procedura insolventei, reglementata de Legea nr. 85/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si contribuabili care au contestat debitele si au exercitat caile legale de atac.
 
IV. Urmatoarea actualizare se va face pana la 31 ianuarie 2012, pentru debitele restante la 31  decembrie 2011, conform articolului 13 din Ordinul ministrului Finantelor Publice nr. 551/2003.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Lista datornicilor este online":
Rating:

Nota: 2.5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016