Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Situatii financiare anuale: Termenul limita pentru depunerea formularelor este data de 30 mai 2023

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 11 Mai. 2023
Situatii financiare anuale: Termenul limita pentru depunerea formularelor este data de 30 mai 2023
Tags: termen limita de depunere, situatii financiare anuale

Conform legislatiei in vigoare, termenul limita pentru depunerea situatiilor financiare anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor este data de 30 mai 2023.

Termen limita pentru depunerea situatiilor financiare anuale

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Teleorman aduce in atentia contribuabililor persoane juridice, faptul ca, termenul pentru depunerea situatiilor financiare anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor este:

- 150 de zile de la incheierea exercitiului financiar pentru depunerea situatiilor financiare de catre societatile comerciale, societatile/companiile nationale, regiile autonome, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, societatile cooperatiste si celelalte persoane juridice , respectiv, 30 mai 2023. 

Situatiile financiare anuale vor fi insotite de raportul administratorilor, raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupa caz, si de propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile. 

Cum se depun situatiile financiare anuale

In vederea depunerii situatiilor financiare anuale in format electronic, semnate cu certificat digital calificat, entitatile folosesc programul de asistenta pus la dispozitie gratuit de catre Ministerul Finantelor pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - www.anaf.ro, Sectiunea Servicii Online/Declaratii electronice/Descarcare declaratii Persoane Juridice si se transmit prin portalul e- guvernare.

Descarcare S1056-nPDF inteligent

Pentru a descarca formularul S1056, click AICI»
 

Baza legala: Ordinul Ministrului Finantelor nr. 4.268 din 15 decembrie 2022 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor contabile anuale ale operatorilor economici la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor, precum si pentru reglementarea unor aspecte contabile. 



Sursa: ANAF
Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Situatii financiare anuale: Termenul limita pentru depunerea formularelor este data de 30 mai 2023":
Rating:

Nota: 3.83 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016