Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Modalitati prin care puteti plati impozitele, taxele, contributiile sau alte sume datorate bugetului de stat

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 06 Mai. 2021 Exclusiv
Tags: modalitati de plata, plata impozitului, servicii pentru contribuabili

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Galati va aduce la cunostinta modalitatile prin care contribuabilii isi pot indeplini obligatiile de plata reprezentand impozite, taxe, contributii si alte sume datorate bugetului general consolidat:

1. Cu cardul bancar - on-line (prin intermediul Spatiului Privat Virtual sau al platformei guvernamentale www.ghiseul.ro) sau la casieriile Trezoreriei Statului pe raza carora contribuabilii persoane fizice isi au domiciliul fiscal.

Plata cu cardul bancar este disponibila momentan pentru persoanele fizice.

2. Prin virament bancar. Codurile IBAN aferente conturilor unitatilor Trezoreriei Statului se regasec pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in sectiunea Asistenta contribuabili/ Plata obligatiilor fiscale/ Codurile IBAN.

Institutia precizeaza ca ordinul de plata poate fi completat si cu ajutorul aplicatiei OPFV disponibila  pe site-ul ANAF, in sectiunea Asistenta contribuabili/ Programe utile.

Pentru efectuarea platilor prin virament bancar pot fi utilizate si serviciile e-banking.

3. Prin ordin de plata multiplu electronic (OPME). OPME se depune on-line prin Sistemul national de raportare Forexebug de catre institutiile publice, respectiv, prin intermediul serviciului Depunere declaratii de catre operatorii economici si alte entitati decat institutiile publice.

4. Cu numerar, la casieriile Trezoreriei Statului pe raza carora contribuabilii isi au domiciliul fiscal (adresa unde locuiesc efectiv, sediul activitatii, sediul social).

5. Prin mandat postal.

In contextul actual, al riscului raspandirii infectiei cu coronavirus (COVID-19), ANAF recomanda contribuabililor plata obligatiilor la bugetul de stat prin mijloace electronice.

Pentru inregistrarea in Spatiul Privat Virtual, persoanele fizice si juridice acceseaza sectiunea Inregistrare in Spatiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF.

Pentru a consulta Brosura ANAF pusa la dispozitia contribuabililor, click AICI»»

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Modalitati prin care puteti plati impozitele, taxele, contributiile sau alte sume datorate bugetului de stat":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016