Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Violeta Alexandru: Au fost rezolvate toate restantele privind eliberarea Formularului A1

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 03 Dec. 2020 Exclusiv
Tags: formularul a1, eliberare acte, lucratori detasati

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat recent ca au fost rezolvate toate restantele pentru eliberarea Formularului A1.

„Eliberare Formular A1: rezolvate aproape toate restantele. A1 este formularul necesar celor care sunt detasati sa munceasca intr-un stat membru UE. Atesta afilierea persoanei la sistemul de asigurari sociale din tara de origine. Fara el nu te poti detasa sa muncesti. Mi-au scris oameni disperati ca stabilisera contracte in strainatate si nu puteau trimite muncitori pentru ca ii tinea Casa de pensii (care il elibereaza) pe loc. Pe timpul si banii lor.

Pe A1 am avut 9500  formulare restante. Sunt astazi finalizate toate cu exceptia a 19 cereri incomplete. S-au cerut deja documentele in completare pentru emiterea formularelor. 

Povestea procesarii cererilor pentru acest A1 este urata. Ca toate situatiile in care te tine functionarul sa astepti mult. Astepti si la un moment dat nu mai ai cum. si el stie asta. 

Am facut, alaturi de Presedintele CNPP, Daniel Baciu (cel care l-a inlocuit, la cererea mea, pe anteriorul, tot de la PNL pentru care lozinca era: nu se poate; numirea aici este o numire politica - are rang de Secretar de Stat) o serie de schimbari interne, de mod de lucru, pentru ca sa se poata!

Aproape rezolvata si problema Formular A1. Acesta este respectul meu pentru fiecare roman care vrea si poate sa munceasca!” a detaliat ministrul in functie. 


Sursa: Facebook
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Violeta Alexandru: Au fost rezolvate toate restantele privind eliberarea Formularului A1":
Rating:

Nota: 2.75 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016