Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANOFM aloca, pentru 2024, peste 890 de milioane de lei pentru subventionarea locurilor de munca destinate somerilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Stancu Alina la 29 Ian. 2024
ANOFM aloca, pentru 2024, peste 890 de milioane de lei pentru subventionarea locurilor de munca destinate somerilor
Tags: subventionare locuri de munca, someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) are alocat, pentru anul in curs, un buget de 896 milioane de lei pentru sustinerea angajarii somerilor din categorii vulnerabile, cu acces dificil pe piata muncii, reaminteste Min. Muncii printr-un comunicat de presa.

Este vorba despre someri cu varsta de peste 45 de ani, parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, tineri de pana la 29 de ani, persoane cu dizabilitati, absolventi fara experienta, someri de lunga durata potrivit Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

 

„Inregistram un record al numarului de salariati. La acest lucru contribuie si programe precum cel derulat de ANOFM privind angajatorii care incadreaza someri din categorii vulnerabile. Se reuseste astfel incluziunea sociala reala, prin accederea acestor persoane in primul rand la locuri de munca. 

 

Vom continua sa implementam politici de formare si de ocupare care sa raspunda nevoilor angajatorilor si venim, in acelasi timp, si in sprijinul categoriilor vulnerabile”, a declarat ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

 

Astfel, pana la finele lunii mai 2024 vor fi incheiate conventiile aferente solicitarilor eligibile depuse de catre angajatori pentru aproximativ 32.000 de someri incadrati in munca.



Sursa: Min. Muncii

Stancu Alina de Stancu Alina
Alina Stancu scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2018 si are experienta in domeniul fiscal de peste 10 ani! In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna monografii contabile, aplicarea corecta a TVA, declaratii fiscale si va tine la curent cu ultimele noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANOFM aloca, pentru 2024, peste 890 de milioane de lei pentru subventionarea locurilor de munca destinate somerilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016