Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor a prezentat prioritatile Romaniei, in ceea ce priveste finantele

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Miruna Petrache la 22 Ian. 2019
Tags: finantele imprumuta metrorexul, mfp, consiliul uniunii europene

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a prezentat, luni, la Bruxelles, prioritatile Romaniei, in ceea ce priveste finantele, pe perioada mandatului Presedintiei Consiliului Uniunii Europene: aprofundarea Uniunii Economiei Monetare - implicit a consolidarii Uniunii Bancare, o impozitare echitabila si eficienta si asigurarea coordonarii si cooperarii politicilor economice la nivel european.

"Avem in vedere urmatoarele domenii principale: aprofundarea Uniunii Economice si Monetare, inclusiv prin consolidarea Uniunii Bancare si dezvoltarea in continuare a Uniunii pietelor de capital, o impozitare echitabila si eficienta, asigurarea coordonarii si cooperarii politicilor economice la nivel european, pentru consolidarea performantelor si intarirea rezilientei economiilor”, a precizat, luni, ministrul Finantelor Publice, in cadrul conferintei la Bruxelles. 

De asemenea, ministrul Teodorovici a aratat ca Presedintia romana a Consiliului este foarte constienta de eforturile pe care trebuie sa le depuna pentru a aduce “arhitectura economica si monetara a Uniunii” la adevaratul sau potential: „Datorita eforturilor statelor membre, cat si a actiunilor intreprinse la nivel european, pentru aprofundarea Uniunii Economice si Monetare, Europa a reusit sa isi revina din criza. Arhitectura economica si monetara a Uniunii este acum mai puternica, dar sunt necesare eforturi pentru o suplimentare, ca sa se ajunga la intregul sau potential, cu un impact asupra prosperitatii si stabilitatii economiei europene in ansamblu”.

Eugen Teodorovici a subliniat ca Romania isi propune sa asigure un proces decizional transparent la nivel european, in acord cu valorile promovate. Acesta a mai precizat ca se vor depune eforturi pentru a avansa cat mai mult posibil activitatea cu privire la Uniunea Bancara.
„Intrucat un sector financiar sigur si rezistent este in interesul tuturor statelor membre si al cetatenilor, ne vom stradui sa avansam cat mai mult posibil activitatea cu privire la Uniunea Bancara”, a mai anuntat Teodorovici.
Miruna Petrache de Miruna Petrache
Redactor Contabilul.ro, InfoTva si Fiscalitatea.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor a prezentat prioritatile Romaniei, in ceea ce priveste finantele":
Rating:

Nota: 4.63 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016