Atentie contabili!


Modificari importante privind planul de conturi!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Posta Romana va trimite Notificarile de informare cu privire la amnistia fiscala introdusa prin OUG 107/2024

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 11 Oct. 2024
Posta Romana va trimite Notificarile de informare cu privire la amnistia fiscala introdusa prin OUG 107/2024
Tags: oug 107/2024, oug 116/2024, amnistie fiscala

Ministerul Finantelor si ANAF deruleaza o campanie de informare in randul persoanelor fizice cu privire la facilitatile prevazute de OUG nr. 116/2024 care fac obiectul masurilor de anulare a unor obligatii bugetare prevazute de OUG nr. 107/2024. Posta Romana va trimite Notificarile de informare cu privire la amnistia fiscala.

Campanie privind amnistia fiscala, derulata in parteneriat cu Posta Romana

Reamintim ca prin OUG 107/2024 au fost introduse mai multe facilitati fiscale pentru contribuabili, despre care puteti afla mai multe detalii in ACEST ARTICOL

Peste 800.000 de contribuabili vor primi aceste notificari, care includ detalii despre cuantumul obligatiilor restante la 31 august 2024, impartite in sumele ce trebuie achitate si sumele care pot face obiectul anularii.

Prin scrisoarea de informare contribuabililor le este adus la cunostinta cuantumul obligatiilor restante la 31 august 2024, existente in evidenta fiscala, astfel incat sa stie ce sume trebuie achitate si ce sume pot fi anulate. 

Contribuabilii au posibilitatea efectuarii de plati fie in numerar, fie prin intermediul cardului bancar, caz in care le va fi inmanata chitanta cu dovada incasarii. Posta Romana va vira in contul prevazut in OUG nr. 116/2024, deschis la Trezoreria Operativa Centrala, sumele incasate. 

Contribuabilii, dupa trimiterea notificarii, vor primi certificatul de atestare fiscala ce va cuprinde situatia fiscala proprie defalcata pe obligatii bugetare care trebuie achitate, pentru a beneficia de anularea accesoriilor si a procentului aferent obligatiei principale. 

Termenul limita pentru depunerea cererii de anulare este 25 noiembrie 2024, inclusiv.


Sursa: ANAF

 

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Posta Romana va trimite Notificarile de informare cu privire la amnistia fiscala introdusa prin OUG 107/2024":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal Modificari importante privind planul de conturi!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016