Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

MFP va modifica Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, la propunerea mediului de afaceri

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 01 Aug. 2019
Tags: codul fiscal, codul de procedura fiscala, amnistie fiscala

Ministrul Finantelor anunta ca joi - 1 august, cel tarziu, ministerul pe care il conduce va publica doua proiecte de acte normative pentru modificarea Codului fiscal si a Codului de procedura fiscala. Acesta a subliniat ca modificarile au fost propuse de mediul de afaceri.

"O sa postam astazi sau maine cel tarziu un set de propuneri de modificare, atat pentru Codul fiscal, cat si pentru cel de procedura fiscala, un set de propuneri pe care Finantele, impreuna cu mediul de afaceri, cu Coalitia pentru Modernizarea Romaniei, si aici va rog sa ii consultati pentru a evita orice fel de alte, alte posibile intentii de a duce in derizoriu un astfel de subiect important... sunt modificari propuse de mediul de afaceri pe care Ministerul de Finante le-a agreat si se vor regasi in doua proiecte de acte normative pe care le vom posta si pentru transparenta publica, astfel incat, pana la final de august, sa le putem adopta. Repet, sunt modificari pe care mediul de afaceri le-a solicitat Ministerului de Finante si sunt binevenite pentru a spori aceasta zona importanta pentru noi, ca tara", a declarat, miercuri, ministrul Eugen Teodorovici, la Palatul Victoria.

Seful de la Finante a confirmat si informatiile transmise ieri de prim-ministrul Viorica Dancila, potrivit carora Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri – 31 iulie – un act normativ pentru restructurarea financiara.

"Azi, in sedinta de Guvern s-a aprobat un act normativ pentru un mecanism de restructurare financiara. Nu este o amnistie fiscala, cum din pacate este denumita in spatiul public. Vorbim despre o restructurare financiara ce face parte dintr-un pachet de mai multe masuri pentru mediul economic", a subliniat Teodorovici.
 
Citeste si:

Oficial! Facilitati fiscale pentru persoanele fizice si juridice: Se sterg penalizarile si dobanzile pentru obligatiile platite pana la 30 noiembrie 2019!
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "MFP va modifica Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala, la propunerea mediului de afaceri":
Rating:

Nota: 4.85 din 5 din 17 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016