keyboard_double_arrow_right

Atentie, contabili!

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"!

Adauga adresa de email si DESCARCA GRATUIT raportul realizat de specialisti

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal
keyboard_double_arrow_left

Salariul minim brut ar putea ajunge la 3.000 de lei pentru lucratorii din agricultura si industria alimentara

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Stancu Alina la 15 Oct. 2021 Exclusiv
Salariul minim brut ar putea ajunge la 3.000 de lei pentru lucratorii din agricultura si industria alimentara
Tags: salariu minim brut, domeniul agriculturii, crestere salariu minim brut

Conform unei noi propuneri legislative, salariul minim brut ar putea ajunge la 3.000 de lei pentru lucratorii din agricultura si industria alimentara. Modificarile vizeaza doar anumite coduri CAEN. In prezent, doar persoanele care lucreaza in constructii au un salariu minim brut diferentiat.

Noua propunere care prevede un salariu minim brut mai ridicat pentru angajatii din agricultura si industria alimentara vizeaza perioada 1 ianuarie 2022 si 31 decembrie 2028.

„Salariul minim brut pe tara garantat in plata se stabileste in bani, fara a include indemnizatiile, sporurile si alte adaosuri, in suma de 3.000 de lei lunar, pentru un program normal de lucru in medie de 167, 333 ore pe luna, reprezentand in medie 17, 928 lei/ora”, se arata in document.

Domeniile pentru care ar putea sa se aplice aceasta masura sunt:

a)angajatorii desfasoara activitati in sectorul agricultura definite de urmatoarele coduri CAEN:

011 Cultivarea plantelor nepermanente
012 Cultivarea plantelor din culturi permanente
013 Cultivarea plantelor pentru inmultire
014 Cresterea animalelor
015 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor)
032 Acvacultura

b) angajatorii desfasoara activitati in sectorul industriei alimentare, definite de urmatoarele coduri CAEN:

cod CAEN 101 Productia, prelucrarea si conservarea carnii si a produselor din came
cod CAEN 102 Prelucrarea si conservarea pestelui, crustaceelor si molustelor
cod CAEN 103 Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor
cod CAEN 104 Fabricarea uleiurilor si a grasimilor vegetale si animale
cod CAEN 105 Fabricarea produselor lactate
cod CAEN 106 Fabricarea produselor de morarit, a amidonului si produsele din amidon
cod CAEN 107 Fabricarea produselor de brutarie si a produselor fainoase
cod CAEN 108 Fabricarea alter produse alimentare
cod CAEN 109 Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor
 
Stancu Alina de Stancu Alina
Alina Stancu scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2018 si are experienta in domeniul fiscal de peste 10 ani! In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna monografii contabile, aplicarea corecta a TVA, declaratii fiscale si va tine la curent cu ultimele noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Urmareste-ne pe Google News

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

[x]

Informatii vitale despre TVA: deducerea si rambursarea TVA, baza de impozitare, scutiri si operatiuni scutite de TVA.

Atentie contabili!

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal Modificari importante privind planul de conturi!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016