Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Un nou val al crizei este posibil. Romania este ferita de alte masuri de austeritate

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Iul. 2011
Tags: criza mondiala, masuri de austeritate, deficit bugetar

Pe fondul situatiei incerte din lumea intreaga in urma agravarii situatiei din Italia, Grecia si SUA, devine parca mai probabila eventualitatea unui al doilea val de criza. Cu ochii la statele care ...


Pe fondul situatiei incerte din lumea intreaga in urma agravarii situatiei din Italia, Grecia si SUA, devine parca mai probabila eventualitatea unui al doilea val de criza. Cu ochii la statele care incearca sa isi rezolve in aceasta perioada problemele financiare, Romania nu pregateste inca noi masuri de austeritate.

Cu privire la aceasta situatie, premierul Emil Boc a declarat recent ca spera ca Uniunea sa gaseasca o rezolvare: "Un al doilea val al crizei este posibil, speram ca Uniunea Europeana sa aiba capacitatea de a rezolva problemele din zona euro. Sunt convins ca vor fi gasite solutii pentru Italia, ca si pentru Grecia, cu masuri dure de austeritate".

Deoarece in acest moment statul roman se bucura de o stabilitate macroeconomica, asa cum a declarat premierul, Guvernul nu pregateste deocamdata alte masuri de austeritate. In acelasi timp, situatia din Italia este urmarita cu atentie de Guvern. Stabilitatea Romaniei din acest moment survine ca urmare a masurilor luate de autoritati anul trecut.

Italia incearca sa gaseasca in acest moment solutii pentru mentinerea sub control a datoriei publice pentru ca aceasta sa nu depaseasca procentul de 120% din PIB. Presiunea asupra statului italian a crescut si ca urmare a cererii exprimate de FMI in vederea aplicarii unor masuri mai eficiente pentru reducerea deficitului bugetar.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Un nou val al crizei este posibil. Romania este ferita de alte masuri de austeritate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016