Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Violeta Alexandru sprijina pensionarii! Vor fi acordate tichete electronice in valoare de 180 lei/luna

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Iul. 2020 Exclusiv
Tags: sprijin financiar, tichete valorice

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat recent pe pagina oficiala de Facebook ca vrea sa ii sprijine financiar pe pensionari si sa le acorde tichete lunare in valoare de 180 lei/luna, pentru achizitionarea mancarii calde.

Ministrul a precizat ca vrea sa acorde ajutor pensionarilor cu varsta de peste 75 de ani si cu pensie de 704 lei: “Aici un rezultat concret. Cu toate urgentele zilnice nu mai reuseam sa vorbesc despre el. Un mic sprijin pentru pensionarii cu varsta de peste 75 de ani si cu 704 lei la care ma tot gandesc. Anul acesta esta asa dificil în contextul pandemiei dar oricand se poate face ceva, sunt acolo.”
 
Un total de 130 milioade euro vor fi acordate acestui program din fonduri europene. Banii vor fi folositi pentru achizitionarea mancarii calde de la unitatile autorizate.
 
“Multumesc, Marcel Bolos, Ministrul Fondurilor Europene! 
 
Aproximativ 130 milioane euro pentru acest program finantat din fonduri europene, fiecare persoana urmand sa primeasca 180 lei/luna sub forma tichetelor electronice. Se vor folosi doar pentru achizitionarea mancarii calde de la unitatile autorizate. Primariile vor transmite atat tichetele catre pensionari cat si informatii cu privire la unitatile autorizate, acolo unde acestea se pot utiliza.
 
Poti sa faci bine într-o functie publica!”, a precizat Violeta Alexandru.

 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Violeta Alexandru sprijina pensionarii! Vor fi acordate tichete electronice in valoare de 180 lei/luna":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016