Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Expertii fiscali atrag atentia: Principalele probleme cu care va veti confrunta in 2020!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Mar. 2020
Tags: legislatie fiscala, seminar, experti fiscali

Anul 2020 este un an provocator din punct de vedere fiscal, mai ales din cauza modificarilor legislatiei fiscale. 4 dintre cei mai apreciati specialisti in legislatie fiscala din Romania, Gabriel Jinga, Gabriel Gheorghe, Adrian Benta, Ionut Jinga, pun la dispozitia contribuabililor raspunsurile de care au nevoie pentru a preintampina cu succes principalele probleme cu care s-ar putea confrunta in anul 2020.

Experienta impresionanta a acestor 4 experti fiscali in domeniul consultantei fiscal-contabile si (cumulat) cele cateva sute de seminare, conferinte si webinare de specialitate pe care le au la activ sunt garantia ca intrebarile dvs. isi vor gasi raspuns.
Pentru a afla care sunt principalele probleme cu care va veti confrunta in 2020 si cum le puteti gestiona eficient, va invitam sa participati la Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate organizat in data de 11 martie!
 

Asadar, aceasta editie speciala se bucura de prezenta a 4 dintre cei mai apreciati specialisti in legislatie fiscala din Romania: Gabriel Jinga, Gabriel Gheorghe, Adrian Benta, Ionut Jinga.

Fiecare dintre ei v-a pregatit o tematica de exceptie ce acopera situatii cu adevarat sensibile in 2020. Nu se intampla in fiecare zi sa va aflati fata in fata cu 4 lectori de un asemenea calibru, ale caror pareri si comentarii sunt solicitate primele de catre mass media atunci cand are loc o modificare a Codului fiscal!
 

De ce este important sa participati la acest Seminar?


1. Aflati care sunt cele mai spinoase probleme de fiscalitate in 2020 si cum sa le gestionati eficient. Informatiile va sunt oferite de specialisti-practicieni cu o impresionanta experienta in domeniul fiscal-contabil, persoane care stiu exact care sunt prevederile sensibile din legislatie si ce implicatii au acestea.
 
2. Aveti posibilitatea de a invata din experienta celorlalti participanti la seminar. In felul acesta veti evita greselile si veti descoperi solutii pentru problemele dvs. similare. 
 
3. Este un seminar deosebit, dat fiind ca Grupul Rentrop&Straton aniverseaza 25 de ani de activitate. Asadar, veti avea parte de cateva surprize.
 
Evenimentul este transmis LIVE.

Astfel, daca nu puteti participa in sala, va puteti inscrie pentru a vizualiza evenimentul online. Detalii gasiti aici >>
 

Atentie la aceste subiecte fierbinti in 2020!


Gabriel Jinga si Gabriel Gheorghe (2 ore):
 
 1. TVA – remedii rapide
 
 2. Livrari intracomunitare de bunuri. Noile reguli care schimba tipul si modul de gestiune a documentelor care justifica transportul bunurilor intre statele membre si care cresc importanta declaratiei recapitulative (D390)
 
 3. Alte remedii rapide pentru sistemul de TVA. Reguli simplificate si armonizate se aplica tranzactiillor in lant si pentru stocurile puse la dispozitia clientilor din Uniune
 
 4. Noutati fiscal-contabile aparute pana la data seminarului

Ionut Jinga (1 ora):
 
 1. Activitatea de inspectie fiscala. Obiective stabilite pentru perioada urmatoare, noi  instrumente si tehnici de control
 
 2. Metode eficiente de iesire din impasul financiar, prin utilizarea facilitatilor fiscale oferite de stat. Prezentarea unor mijloace de evitare/suspendare a executarii silite de catre ANAF
 
 3. Principalele obligatii care revin contabililor prin prisma noii legi privind prevenirea si combaterea spalarii banilor

Adrian Benta (1 ora):
 
 1.Capcanele Declaratiei 101. 3 elemente fundamentale:
    a) profitul reinvestit
    b) sponsorizari
    c) deduceri limitate la dobanzi
 
 2. Asigurarile sociale datorate la salarii si cele datorate pentru venituri extrasalariale.
 
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Expertii fiscali atrag atentia: Principalele probleme cu care va veti confrunta in 2020!":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016