Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Noutati privind campania "Saptamana europeana a IMM-urilor 2012"

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Ian. 2012 Exclusiv
Tags: cnipmmr, imm 2012, comisia europeana

Saptamana aceasta a avut loc la Bruxelles intalnirea coordonatorilor nationali ai campaniei Saptamana Europeana a IMM-urilor 2012, eveniment coordonat de Comisia Europeana care promoveaza antreprenoriatul european, aliniindu-se pachetului de masuri "Un Small Business Act pentru Europa". La intalnire au participat Dna Joanna Drake, Director departament IMM-uri si Intreprenoriat, DG Intreprinderi si Industrie, Dl. Marko Curavic, Sef Unitate Intreprenoriat DG Intreprinderi, Dna Emer Daly, Director DG MARKT.B, reprezentanti ai DG Intreprinderi si reprezentanti ai statelor membre.

Principalele subiecte abordate au fost:

-    pregatirea campaniei "Saptamana Europeana a IMM-urilor 2012", care va avea loc in perioada 15-21 octombrie 2012 si a conferintei centrale la nivel european pe tema "Intreprenoriatului feminin" prevazut pentru 17.10.2012 la Bruxelles;
-    evaluarea editiei din 2011 a campaniei "Saptamana europeana a IMM-urilor" realizata de reprezentantii DG Intreprinderi cu accent asupra instrumentelor online de promovare, a celor 1476 de evenimente care au fost inregistrate, datelor statistice referitoare la accesarea site-ului campaniei si impactului brosurii "Secretul Succesului - O a doua sansa pentru intreprinzatori si afaceri";

-    prezentarea si comentarea noii variante a site-ului evenimentului;

-    stadiul realizarii brosurii "Secretul Succesului 2012 - IMM-urile europene - Campioane internationale" si actiuni viitoare.

Cu acest prilej coordonatorii nationali au prezentat evenimentele centrale pe care le-au organizat precum si planurile nationale pentru campania 2012.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) a fost reprezentat de Dra Oana Dasca, Sef departament Comunicare si Relatii Internationale, care a prezentat lucrarea "Carta Alba a IMM-urilor din Romania", lansata in cadrul evenimentului national al campaniei Saptamana Europeana a IMM-urilor 2011

Sursa: Biroul de presa al CNIPMMR
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Noutati privind campania "Saptamana europeana a IMM-urilor 2012"":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016