Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF indruma contribuabilii sa utilizeze SPV pentru depunere Declaratiei Unice si obtinerea certificatelor de atestare fiscala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ion Mihai la 10 Mai. 2023
ANAF indruma contribuabilii sa utilizeze SPV pentru depunere Declaratiei Unice si obtinerea certificatelor de atestare fiscala
Tags: depunere declaratia unica, utilizare spv

Directia Generala Regionala Finantelor Publice Brasov si Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov indruma contribuabilii sa utilizeze serviciul electronic SPV pentru depunerea Declaratiei unice (212) si obtinerea certificatelor de atestare fiscala.

Directia Generala Regionala Finantelor Publice Brasov si Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov va informeaza faptul ca, 25 mai 2023 este termenul limita de depunere a Declaratiei unice (D212) privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. 


Avand in vedere faptul ca, in cursul lunii mai 2023, se afla in derulare mai multe programe gestionate de catre Administratia Fondului pentru Mediu cu adresabilitate foarte mare, cum sunt Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Verde Fotovoltaice, ANAF recomand beneficiarilor solicitanti ai fondurilor, sa utilizeze serviciul electronic Spatiul Privat Virtual (SPV) pentru obtinerea documentelor necesare, respectiv obtinerea certificatelor de atestare fiscala, in timp foarte scurt. 

Institutia indeamna contribuabilii sa utilizeze cu precadere serviciul electronic Spatiul Privat Virtual (SPV), oferit gratuit, accesibil 24 de ore din 24 in vederea obtinerii certificatelor de atestare fiscala si pentru depunerea Declaratiei Unice (212). 

Instructiunile de inregistrare in Spatiul Privat Virtual (SPV) sunt disponibile pe website-ul www.anaf.ro, sectiunea Servicii Online, inregistrare Utilizatori, Spatiu Privat Virtual sau pot fi accesate prin intermediul link-ului 

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/inregistrare_utilizatori. 

Daca sunt intampinate dificultati la inregistrarea sau accesarea SPV, contribuabilii pot transmite solicitari in scris prin intermediul Formularului Unic de 

Contact accesand link-ul https://www.anaf.ro/asistpublic/ sau pot apela Call 

Center-ul A.N.A.F. la nr. 031.403.91.60. 

Pentru depunerea Declaratiei unice contribuabilii au la dispozitie calculatoare destinate auto-servirii in sediile unitatilor fiscale, a caror lista se regaseste pe portalul www.anaf.ro, sectiunea Asistenta contribuabili – Servicii oferite contribuabililor. 

De asemenea, contribuabilii pot solicita sprijin si functionarilor din cadrul organelor fiscale locale, in cadrul carora exista personal special instruit pentru a acorda indrumare si asistenta pentru depunerea Declaratiei unice.



Sursa: ANAF

Ion Mihai de Ion Mihai
Ion Mihai este profesionist in domeniul fiscal. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2010 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum contabilitate, legislatia muncii si sport. In prezent, scrie despre tot ceea ce inseamna pregatirea si depunerea declaratiilor fiscale, obligatiile fiscale care le revin angajatorilor si salariatilor, plata impozitelor si alte noutati legislative.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANAF indruma contribuabilii sa utilizeze SPV pentru depunere Declaratiei Unice si obtinerea certificatelor de atestare fiscala":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016