Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Controale ITM. Inspectorii verifica securitatea si sanatatea in munca in cadrul unitatilor cu cod CAEN 86

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Feb. 2021 Exclusiv
Tags: controale itm, verificarea securitatii si sanatatii in munca, cod caen 86

In perioada 08.02 - 09.04.2021 se va desfasura la nivelul judetului Calarasi Campania Nationala privind verificarea modului in care se respecta prevederile legale care reglementeaza relatiile de munca si securitatea si sanatatea in munca in cadrul unitatilor care au ca obiect de activitate: cod CAEN 86 (activitatile de asistenta spitaliceasca, asistenta medicala ambulatorie si stomatologica, alte activitati referitoare la sanatatea umana), de stat si private.

Obiective generale ale campaniei sunt:
 
- identificarea angajatorilor care nu respecta prevederile legale  care reglementeaza relatiile de munca si securitatea si sanatatea in munca si luarea masurilor care se impun pentru determinarea acestora sa se conformeze dispozitiilor legale.

- eliminarea neconformitatilor constatate, prin dispunerea de masuri obligatorii pentru remedierea acestora si aplicarea sanctiunilor contraventionale corespunzatoare.

- diminuarea neconformitatilor constatate anterior in domeniul securitatii si sanatatii in munca in cadrul unitatilor spitalicesti.

- cresterea gradului de constientizare al angajatorilor si al lucratorilor in ceea ce priveste necesitatea respectarii prevederilor legale in domeniul relatiilor de munca precum si in domeniul securitatii si sanatatii in munca in activitati referitoare la sanatatea umana.
in cadrul controalelor se vor urmari aspecte referitoare la:

- angajarea personalului, transmiterea in termenul legal, a contractelor de munca in registrul general de evidenta a salariatilor, durata timpului de munca si munca suplimentara, regulamentul intern/contract colectiv de munca incheiat la nivel de unitate, munca de noapte, etc.

- organizarea activitatii de prevenire si protectie in domeniul SSM, evaluarea riscurilor si elaborarea planului de prevenire si protectie, utilizarea, intretinerea, revizia si repararea periodica a echipamentelor de munca, verificarea instalatiilor electrice, a instalatiilor de oxigen, a centralelor termice, a instalatiilor de ridicat, asigurarea protectiei lucratorilor impotriva riscurilor legate de expunerea la agenti biologici, inclusiv la SARS CoV 2, etc.



Sursa: ITM Calarasi
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Controale ITM. Inspectorii verifica securitatea si sanatatea in munca in cadrul unitatilor cu cod CAEN 86":
Rating:

Nota: 4.83 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016