Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministerul Muncii aloca "ajutoare de urgenta" de milioane de lei pentru persoane aflate in situatii deosebite

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 08 Mar. 2019
Tags: ajutoare de urgenta, mmjs, ajutoare pentru familii

Peste doua milioane de lei este valoare fondurilor aprobate printr-o Hotarare a Guvernului, care vor fi folosite pentru acordarea de ajutoare de urgenta. 550 de familii si persoane singure aflate in situatii de necesitate ori deosebite vor beneficia de aceste ajutoare, a anuntat de curand Ministerul Muncii si Justitiei Sociale (MMJS).

Mai exact, valoarea totala de 2.029.800 lei a ajutoarelor de urgenta va fi folosita pentru sprijinirea a 550 familii si persoane singure aflate in situatii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundatii, alunecari de teren, probleme grave de sanatate sau alte cauze ce pot conduce la riscul de excluziune sociala.
Banii vor fi impartiti dupa cum urmeaza:
 
- 540.500 lei pentru 87 familii si persoane singure din judetele Alba, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Buzau, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Suceava, Teleorman, Vaslui, Valcea, Vrancea si municipiul Bucuresti, care se afla in situatii de necesitate cauzate de incendii;
- 61.800 lei pentru 31 familii din judetele Arad, Iasi, Mures, Neamt si Prahova, care se afla in situatii de necesitate cauzate de inundatii si alunecari de teren, altele decat cele care au facut obiectul Hotararii Guvernului nr. 480/2018;
- 1.427.500 lei pentru 432 familii si persoane singure din judetele Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si municipiul Bucuresti, care se confrunta cu situatii deosebite cauzate de probleme grave de sanatate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune sociala.
 
Potrivit comunicatului remis, marti, 5 martie 2019, de MMJS, ajutoarele de urgenta se stabilesc prin anchetele sociale ale agentiilor pentru plati si inspectie sociala judetene, centralizate la nivelul Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala. Fondurile vor fi suportate din bugetul alocat Ministerului Muncii si Justitiei Sociale.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministerul Muncii aloca "ajutoare de urgenta" de milioane de lei pentru persoane aflate in situatii deosebite":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016