Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Agriculturii: In 2-3 zile banii vor intra in conturile fermierilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 16 Oct. 2018
Tags: subventii fermieri, plati fermieri, ministrul agriculturii

In cel mult 2-3 zile, o parte dintre fermieri isi va primi subventiile de la stat, in noaptea de luni spre marti (15-16 octombrie) fiind autorizata la plata suma de 28,671 milioane de euro pentru 102.077 fermieri, a anuntat, marti - 16 octombrie, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

"In noaptea aceasta am autorizat la plata 28,671 milioane de euro pentru 102.077 fermieri. Azi este prima zi, sistemul merge in continuare, ordinele de plata pleaca catre trezorerii si banii catre fermieri. De aici incolo, pana joi, practic in 2-3 zile, banii trebuie sa intre in conturile fermierilor. Am spus ca pentru 100.000 si iata ca sunt 102.077 de fermieri. Cinste lor, bravo noua", a declarat marti, Petre Daea, citat de AGERPRES.

Acesta a mai anuntat ca de la 1 noiembrie se vor face platile si la ovine/caprine, urmand ca de la 1 decembriesa se plateasca ntreaga suma pentru animale: "La 1 noiembrie incepem sa dam avansul si pentru oi, iar de la 1 decembrie dam plata intreaga pentru animale. Noi facem ce trebuie, cat mai repede. (...) Cuantumurile pe cap de animal nu s-au stabilit, inca lucram la ele, le verificam pe toate ca sa nu gresim".
 
Reamintim ca, inca de saptamana trecuta, ministrul Agriculturii promitea fermierilor ca vor primi 70% din platile directe pe suprafata, de la primul minut din 16 octombrie: "Si acum suntem in situatia de a acorda la timp subventiile, si o spun pedaland pe aceasta afirmatie: la cumpana noptii, in primul minut din 16 octombrie. Va spun cu exactitate. Avem prelucrate pana la aceasta data 247.000 de dosare pentru fermieri. incepem sa dam aceste subventii in asa fel incat dumneavoastra, fermierii, sa le puteti valorifica in functie de interes, in functie de nevoi, intr-un cuvant ce decideti sa faceti cu ele, important este sa le aveti".
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Agriculturii: In 2-3 zile banii vor intra in conturile fermierilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016