Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Agriculturii: Aproape o treime din dosare a fost deja procesata pentru plata in avans a subventiilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 01 Oct. 2019
Tags: subventii agricultura, ministrul agriculturii, apia

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a anuntat ca, deja, pana la ora actuala a fost procesata aproape o treime de dosare pentru acordarea subventiilor in avans in agricultura (300 de mii, din cele 900 de mii de dosare depuse).

"Pe data de 16 octombrie, la primul minut al acestei date, la cumpana noptii, vom da drumul la subventii in agricultura, pentru toti. Am terminat controalele in teren pe 24 septembrie, desi data limita era de 1 octombrie. A fost o munca extraordinara facuta de functionarii de la APIA care au mers in teren zi de zi si n-au avut odihna nici la sfarsit de saptamana. Eu nu sunt cautator de greseli, eu sunt cautator de solutii, motiv pentru care eu nu fac speculatii. Eu vad greseala pentru ca o descopera ochiul de specialist si de acolo plec cu indreptarea greselii, nu cu permanentizarea ei sau cu luarea unei masuri impotriva celui care a gresit. (...) Pana la ora actuala, am procesat in jur de 300.000 de dosare din aproape 900.000, deci 30%. Eu sunt organizat ca, pana la data de 1 noiembrie, sa dam la 80% dintre fermieri subventii, iar pana la finalul anului toate subventiile, asa cum am facut-o de fiecare data", a declarat, luni  - la o emisiune TV, ministrul Agriculturii, Petre Daea.
 
Datele prezentate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) arata ca pana la data de 15 mai au fost depuse nu mai putin de 846.600 cereri unice de plata, pentru o suprafata totala de 9,7 milioane hectare. 
 
In 2019, suma totala alocata Romaniei din Fondul European de Garantare Agricola se ridica la 1,94 miliarde de euro.
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Agriculturii: Aproape o treime din dosare a fost deja procesata pentru plata in avans a subventiilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016