keyboard_double_arrow_right

Atentie, contabili!

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"!

Adauga adresa de email si DESCARCA GRATUIT raportul realizat de specialisti

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal
keyboard_double_arrow_left

Cofinantarea pentru zonele slab dezvoltate ar putea creste la 85 la suta

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Sep. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, plafonare, cofinantare, sectorul agricol, dezvoltare rurala

Cofinantarea pentru zonele mai putin dezvoltate ar putea ajunge pana la 85 la suta. In cadrul reuniunii Consiliului Ministrilor din 23 septembrie a.c., presedintia Lituaniana doreste gasirea unei solutii pentru finalizarea pachetului de reforma PAC, astfel incat sa se poata atinge un acord in cadrul trialogului cu Parlamentul European in legatura cu aspectele ce tin de viitoarea perspectiva financiara - MFF.



In acest sens, din perspectiva Parlamentului European au ramas deschise subiectele privind Pilonul I - degresivitatea platilor directe (plafonarea) si din Pilonul II - ratele de cofinantare.

Avand in vedere aspectele care vor fi puse in discutie si pentru care se va solicita ministrilor agriculturii o eventuala revizuire a mandatului adoptat in Consiliul din iunie a.c., Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale din Romania, Daniel Constantin, va sustine cresterea cofinantarii comunitare de la 75% la 85% aplicata in zonele mai putin dezvoltate (eligibilitate intreg teritoriul RO, cu exceptia judetului Ilfov) avand in vedere impactul pozitiv asupra bugetului national, si in ce priveste degresivitatea platilor directe - mentinerea mandatului din iunie, respectiv un procent de reducere de 5% pentru sumele de peste 150.000 euro.

Presedintia lituaniana doreste ca subiectele amintite sa fie dezbatute in cadrul pranzului de lucru la nivel ministerial, avand ca obiectiv obtinerea din partea ministrilor agriculturii din UE a unui nou mandat de negociere cu Parlamentul European pentru trialogul stabilit pe 24 septembrie.

O finalizare pozitiva a demersului Presedintiei va asigura adoptarea in termen a legislatiei aferente pachetului PAC si implicit a regulamentului de tranzitie pentru 2014, conditie necesara pentru buna functionare a sectorului agricol si de dezvoltare rurala din UE.

Sursa: APDRP


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Urmareste-ne pe Google News

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

[x]

Informatii vitale despre TVA: deducerea si rambursarea TVA, baza de impozitare, scutiri si operatiuni scutite de TVA.

Atentie contabili!

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal Modificari importante privind planul de conturi!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016