Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

107 solutii pentru noile taxe si impozite

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 10 Ian. 2012 Exclusiv
Tags: oug 125/2011, modificari codul fiscal, impozit 2012, 107 solutii taxe

Cum arata aceste solutii pentru noile taxe si impozite? Oare sa se fi gandit cineva sa le ofere intr-un format complet si bine organizat? Atat de repede si intr-un moment in care nu mai stim de unde sa ne luam informatiile despre modificarile fiscale recente?

Pe langa profesionalism si seriozitate, ne mai caracterizeaza si eficienta! Asa ca am reusit sa aducem pe piata din Romania produsul CD 107 solutii pentru noile taxe si impozite!

Curios sa afli care sunt cele 107 solutii pentru TAXELE si IMPOZITELE in vigoare de la 1 ianuarie 2012? Click aici >>

OUG 125/2011 a modificat din nou regulile fiscal-contabile si ne-a facut sa ne reorganizam intreaga munca. Tocmai de aceea, pentru a ne asigura ca oferim EXACT ceea ce lipseste, CD-ul "107 solutii pentru noile TAXE si Impozite impuse prin OUG 125/2011"  a fost creat de autori - colaboratori cu vechi state in Rentrop & Straton, liderul pietei de informatii specializate din tara noastra. Aveti ocazia sa-i intalniti pe holurile ministerelor (la Finante si la Munca), dar si la ANAF sau la Seminariile Nationale de Fiscalitate si Contabilitate organizate de Rentrop & Straton.

Modificari aduse de OUG 125/2011:
  • Accizele la motorina vor creste de la 1 ianuarie cu 4,4%, de la 358 euro la 374 euro/tona, iar cele pentru cafea vor fi mentinute si in 2012, desi eliminarea lor era programata inca din 2010.
     
  • Firmele care nu si-au reevaluat cladirile in ultimii trei ani vor plati impozite majorate pana la 20% din valoarea de inventar, iar procentajul urca la 40% in cazul in care operatiunea nu a fost efectuata in ultimii cinci ani.
     
  • O alta modificare importanta pentru firme se refera la devansarea termenului de depunere a declaratiei anuale de impozit pe profit de la 25 aprilie la 25 martie inclusiv a anului urmator.
     
  • Companiile vor avea posibilitatea sa opteze intre plata trimestriala sau anuala a impozitului pe profit, in ultimul caz fiind necesare plati anticipate in suma de o patrime din impozitul pe profit datorat pentru anul precedent.

Pe partea impozitului pe venit se va elimina incepand cu anul urmator perioada de trei ani dupa care persoana fizica nerezidenta devenita rezidenta in Romania este supusa impozitarii pentru veniturile obtinute din orice sursa, atat din Romania, cat si din afara Romaniei.

In concret, iata cum arata cuprinsul CD-ului:

» Inchiriere apartament persoana fizica. Taxe si impozite 2012
» Prestari servicii intracomunitare. Obligatii declarative 2011-2012
» Care sunt contributiile care trebuie sa le platesc pe PFA?
» Deducere TVA rovigneta
» Scoatere din gestiune marfa perisabila. Inregistrari contabile
» Deductibilitate cheltuieli PFA
»  Achizitie bun in scop personal. Impozite si contributii sociale
» Retur materie prima
» Revanzare marfa de la supermarket
» Primire avans marfa. TVA
» Dobanda credit furnizor intracomunitar
» Impozit nerezidenti

Continuarea cuprinsului AICI >>

Aveti certitudinea ca toate informatiile prezentate in CD-ul "107 solutii pentru noile TAXE si Impozite impuse prin OUG 125/2011" sunt corecte si actuale.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "107 solutii pentru noile taxe si impozite":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016