Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cine va fi noul sef la ASF?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Mar. 2014 Exclusiv
Tags: conducerea asf, sef asf, guvernatorul isarescu, ponta, rusanu, dna, autoritatea de supraveghere financiara

La inceputul acestei saptamani, premierul Victor Ponta a dezbatut cu guvernatorul Mugur Isarescu problema alegerii unui nou om pentru conducerea ASF.



Chiar daca nu au fost luate in discutie mai multe nume, anunta Dailybusiness.ro, aceasta problema este una urgenta, potrivit premierului:

"Trebuie sa facem cat mai rapid o numire la conducerea ASF si am discutat de mai multe ori astazi si cu guvernatorul Mugur Isarescu, incercam sa gasim o persoana evident nepolitica, cu suficienta experienta si prestigiu in domeniu, care sa asigure conducerea unei institutii care a fost extrem de afectata in ultima vreme".

Dailybusiness.ro noteaza ca, intrebat daca este luat in discutie si numele lui Nicolae Danila pentru a ocupa functia de presedinte al ASF, Ponta a raspuns: "Mi-as dori, dansul este membru in board-ul Bancii Nationale, trebuie sa si vrea oamenii pe care-i propunem".

Totodata, informeaza sursa, premierul a mentionat ca au fost discutate cu Isarescu doar cateva nume de oameni capabili sa conduca ASF, insa nu a fost luata o decizie, deoarece acei oameni trebuie sa si accepte.

La sfarsitul lunii februarie 2014, informeaza sursa, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat ca a luat act de decizia DNA de retinere a lui Dan Radu Rusanu, presedintele ASF si ca atributiile acestuia vor fi preluate de Daniel Daianu.

Astfel, Dan Radu Rusanu a fost retinut pe 25 februarie de procurorii DNA, in dosarul Carpatica-ASF. El este cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cine va fi noul sef la ASF?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Articole similare

Fostul SEF ASF, Dan Rusanu, va executa arestul la domiciliu
Mai multe articole despre sef ASF
Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016