Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Unde sunt studiile? Nu sunt studiile. Cine si ce sustine reducerea CAS?

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: mto, ioana petrescu, reducerea cas, cotroceni, ponta, studiile

Masurile compensatorii pentru reducerea CAS-ului par mai greu de gasit decat Sfantul Graal. Nimeni nu pare sa poata furniza cifre exacte, studii concrete, rezultate aplicate. Ministrul de Finante, Ioana-Maria Petrescu, nu a stiut ce sa raspunda atunci cand presedintele Traian Basescu i-a cerut studiile care demonstreaza ca masura de reducere a CAS-ului este sustenabila.


In declaratii ulterioare, ca raspuns la faptul ca ministrul nu i-a putut prezenta presedintelui Basescu studiile cerute, Ioana Petrescu a declarat ca acestea "nu sunt publice", dar ca "FMI le-a avut inainte cu o luna", citeaza Mediafax.

De asemenea, referitor la MTO, aceasta a declarat ca nu avea cum sa dea un raspuns "in 5 minute, pe picior", anunta aceeasi sursa.

Acelasi raspuns privind studiile care nu au putut reprezenta un raspuns imediat in cadrul discutiilor amintite mai sus a fost dat de catre ministrul Ioana Petrescu si atunci cand, prezenta la Antena 3, a fost intrebata de ce nu i-a prezentat lui Traian Basescu studiile privind impactul reducerii CAS, precum si daca i le-a transmis intre timp.

Totodata, ministrul a precizat ca a ales sa evite sa abordeze discutia despre MTO (Medium-Term budgetary Objective, obiectivul bugetar pe termen mediu) intrucat sunt intrebari la care nu putea sa raspunda "in cinci minute, pe picior, undeva la Cotroceni".

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Unde sunt studiile? Nu sunt studiile. Cine si ce sustine reducerea CAS?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016