Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Darius Valcov: Proiectul de buget pe 2019 ar putea fi pus, marti, in Transparenta decizionala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 28 Ian. 2019
Tags: buget 2019, darius valcov, transparenta decizionala

Darius Valcov, consilierul pe economie a prim-ministrului Viorica Dancila, a anuntat ca bugetul de stat pentru 2019 este gata si ca exista sanse ca acesta sa fie pus in dezbatere publica marti. Acesta a precizat ca vor exista si "surprize foarte placute".

„Probabil, marti, cand va fi prezentat in detaliu bugetul se va vedea si de ce au fost atat de multe modificari, pentru ca s-a urmarit foarte atent Programul de Guvernare, dar si nevoile oamenilor. Veti vedea surprize extrem de placute - nu stiu daca ar fi bine sa fac eu acest anunt. Ar fi bine sa il faca prim-ministrul, ministrul Finantelor sau unul dintre cei doi presedinti. Sunt mai multe. Probabil maine va exista ultima discutie si cu Coalitia si cu UDMR, iar marti va fi pus in transparenta. (...) Pe 5 sau 6 februarie va putea incepe si dezbaterea pe marginea acestuia, atunci cand Parlamentul se intoarce”, a anuntat consilierul Darius Valcov, intr-o emisiune TV.

Consilierul pe economie al premierului a oferit aceste detalii incercand sa explice poza postata pe Facebook de liderul PSD, Liviu Dragnea, al carei mesaj este “cu cifrele pe masa, viitorul arata bine”. In imagine, Liviu Dragnea apare alaturi de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, de Darius Valcov, de ministrii Niculae Badalau, Eugen Teodorovici si de secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu. 

Darius Valcov a precizat ca aceea era a 22-a sau chiar a 23-a varianta a bugetului discutata in Coalitie. De asemenea, consilierul pe economie a precizat ca forma initiala a fost trimisa spre avizare la Cotroceni inca din luna noiembrie a anului trecut, de unde s-a intors abia peste o luna si jumatate. “Cu aceasta forma finala s-a prezentat presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului. Apoi, s-a intrat intr-un malaxor, in care si in Educatie si in Sanatate au fost schimbari extrem de multe, fata de forma initiala”, a subliniat Valcov.

Citeste si: 
MFP: Proiect legislativ privind modificarea si completarea Legii responsabilitatii fiscal-bugetare
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Darius Valcov: Proiectul de buget pe 2019 ar putea fi pus, marti, in Transparenta decizionala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016