Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Noul ministru al Finantelor: Voi incerca sa prezint un proiect de buget pana la jumatatea lunii decembrie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 06 Nov. 2019
Tags: florin citu, ministrul finantelor, proiect de buget 2019, majorare salariu

Desi ministrul demis al Finantelor - Eugen Teodorovici - promitea sa ii lase succesorului sau un proiect de buget care sa reflecte sumele necesare majorarilor salariale propuse, Florin Citu, noul sef de la Finante, nu crede ca ii va fi de folos documentul. Acesta din urma sustine ca va veni cu propria varianta pentru buget pana la jumatatea lunii decembrie a.c.

Florin Citu a preluat conducerea Finantelor Publice si, in noua sa calitate, a promis ca va incerca sa prezinte un proiect de buget pana la jumatatea lunii decembrie. Cat priveste documentul de care vorbea fostul ministru Eugen Teodorovici, Citu considera ca nu-i va fi de niciun folos, dat fiind ca are de gand sa renunte la 12 din cele 28 de ministere.

"Proiectul de buget lasat de Eugen Teodorovici este pentru 28 de ministere. Din fericire pentru Romania, o sa avem 16 ministere, deci va trebui sa lucram la acel proiect de buget sa vedem daca mai merge. Eu nu cred ca putem sa pornim de la el. (...) 15 decembrie este tinta de care incerc sa ma tin pentru a veni cu un proiect de buget. Este clar ca trebuie sa venim cu un buget in acest an, cat mai rapid. Depinde de ceea ce gasim acolo", a subliniat noul ministru al Finantelor, citat de Digi24.

Reamintim ca fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta luni ca va preda succesorului sau un proiect de buget care sa reflecte cu prioritate sumele necesare pentru majorarea salariilor, dar si a pensiilor romanilor, iar daca acestea nu se vor regasi in noul buget, atunci va depune amendamente.

Cititi AICI mai multe despre acest subiect >>

Totodata, Florin Citu a anuntat ca reorganizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) este una dintre prioritatile sale.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Noul ministru al Finantelor: Voi incerca sa prezint un proiect de buget pana la jumatatea lunii decembrie":
Rating:

Nota: 4.8 din 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016